Cwaniak ** Napisano 24 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2018 (edytowane) Chciałbym napisać skargę na gracza ikz' za niewłaściwego bana. Ogólnie opisze sytuacje, był przypadek gdzie wyzywałem się z innym graczem ponieważ on zaczął, a nie daje sobie w kasze dmuchać przez innych. Napisałem podanie o admina a on skomentował że jestem niekulturalny więc dzisiaj na serwie się pytam: "czy żeby być adminem trzeba być leszczem , nie przeklinać i dawać sie wyzywać innym" i dostałem bana że wyzywam jego. WIEM JUŻ ŻE TO NIE TU WIĘC PROSZĘ O USUNIĘCIE WĄTKU Edytowane 24 Grudnia 2018 przez Cwaniak ** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ikz' Napisano 24 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2018 Po pierwsze kompletnie zły dział wybrałeś. Po drugie dla mnie jest to obraza trafiająca również w innych adminów, interpretuje to jakoby ich też nazywasz pi*d*MI, a nie leszczami jak to napisałeś, bo mam screena, że nie było użyte słowo "leszcz". A, że nie możesz się pogodzić z tym, że jestem obiektywną osobą i wytknąłem Ci Twoją kulturę i dałem NIE w podaniu zamiast dać Ci "kolesiowskie" tak nie patrząc na przewinienia to nie mój problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 24 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2018 Temat przeniesiony, dostosuj się do wzoru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cwaniak ** Napisano 24 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2018 Ziomek ale jak nie rozumiesz to od razu nie banuj, napisałem : " czy trzeba być" a nie "jesteś" a to jest różnica Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cwaniak ** Napisano 24 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2018 Napisałem już tam gdzie trzeba i jak trzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi