aspoleczny111 Napisano 24 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2018 Witam, jako że mamy Święta Bożego Narodzenia chciałem zaproponować mapę Mirage, lecz w świątecznej edycji. Myślę że taka rzecz mogłaby troszkę sprawić ten serwer na ten czas przyjemniejszym oraz nadać świątecznego klimatu ^^ steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=567180115 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcanos Napisano 24 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2018 (edytowane) Na only awp ta mapa nie będzie wgrania, ponieważ to nie ten tryb gry. A co do reszty serwerów, to ostatnio były zimowe mapy, ale strasznie lagowaly serwer. Dlatego mam wątpliwości aby wgrać z powrotem. Edytowane 24 Grudnia 2018 przez Arcanos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcanos Napisano 24 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2018 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi