Polak123 Napisano 21 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2018 Dostalem bana od Admina o nazwie M@MuT Za jakies Wstaw Screany i nie wiem o co chodzi To jest ban zanic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polak123 Napisano 21 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2018 Oto Dowód [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Powod: 'Wstaw screeny na Multi-Head.pl' [AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie' [AMXBans] Twoj SteamID: 'VALVE_2:1:981630160' [AMXBans] Twoje IP: '5.57.167.180' [AMXBans] ======================================= Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 21 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2018 To się okaże czy za nic jak wstawisz SSy Polak123 i No Pr0blem dodali reakcje 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
No Pr0blem Napisano 21 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2018 dostosuj się do wzoru Wzór: Twój nick podczas grania: Godzina, data zdarzenia: Mapa: Link do screenów: STEAM_ID / IP: PRZY WRZUCANIU SS'ÓW PROSIMY O KORZYSTANIE Z HOSTINGU http://www.zippyshare.com/. Z GÓRY DZIĘKUJEMY. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polak123 Napisano 21 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2018 co za serwer mam 13 lat i nawet nie wiem jak to zrobic ale dobra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polak123 Napisano 21 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2018 Jak mam czity to zobaczcie ile razy zginelem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
No Pr0blem Napisano 21 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2018 Napisz nowy temat zastosuj się do wzoru który ci wyżej podałem, w przeciwnym wypadku nie otrzymasz UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
No Pr0blem Napisano 21 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2018 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi