mitusubaszi Napisano 16 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2018 (edytowane) Nick: mitusubaszi Wiek: 25 Doświadczenie (w byciu adminem): Wracam po nieco dłuższym urlopie, po powrocie z UK(można zerknąć na post)Znajomość AMXX (W skali 1-10): 5Staż w CS-sie: hohooh 7 lat Steam / NonSteam: ofkors steamDlaczego Ty:Lubię to, służyć innym, słabszym, grającym uczciwie. Eliminować graczy na dopalaczach . Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:Godzinkę a może i więcej.Kontakt: Steam, Fb , forumLink do GameTracker'a:hhttps://www.gametracker.com/server_info/80.72.43.106:27027/ Edytowane 16 Grudnia 2018 przez mitusubaszi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 16 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2018 daj swoje gt a poza tym to cos tam zglasza odzywa sie na mikro tylko nie wiem jak z godzinami mitusubaszi i TyPowy SebaA dodali reakcje 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
No Pr0blem Napisano 17 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2018 (edytowane) Jestem za op Zgłasza na u@ Mikro Kultura W porządku mordeczka pozdro Edytowane 17 Grudnia 2018 przez No Pr0blem mitusubaszi dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ejczu Napisano 17 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2018 Również na tak +dosyć często online + mikro +pomocny kolo mitusubaszi dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TyPowy SebaA Napisano 17 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2018 Jak dla mnie to OP + Zgłaszasz na u@ (lecz czasami tez niepotrzebnie spamujesz) + Widuję cię na serwerze + Mikro -- Czasami brak kultury i opanowania . mitusubaszi, No Pr0blem i Livio dodali reakcje 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ptysiuu Napisano 17 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2018 Też bym się u Ciebie pod tematem podpisał.. często się zdarza że kogoś od porządku brakuje a Ty raczej poświęcasz ciut więcej czasu na gre niż ta godzinka o której pisałeś. Odciążysz trochę resztę administratorów, więc podwójny głos dla Ciebie.. mitusubaszi i No Pr0blem dodali reakcje 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sypkilopez Napisano 17 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2018 Jestem za okresem próbnym. Na mikro coś nie kojarzę.( Ale ja też wygadany nie jestem) Na u@ zgłasza ( aż za dużo i człowiek jednego nie ogarnie a już kolejne zgłoszenie admin to nie robot ?) I pamiętaj we mnie jak strzelasz to tylko po piętach. mitusubaszi dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 17 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2018 Na tak Livio dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kain Napisano 18 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2018 Jestem za op: wiek jest steam jest doświadczenie jest micro jest stary bywalec a język można zawsze przygryźć:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 18 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2018 Oczywiście akceptuję ale póki co tylko na okres próbny. Po pierwsze proszę ograniczyć przekleństwa, po 2 proszę przystopować z komentowaniem WSZYSTKIEGO. Trzecia sprawa chyba najważniejsza. Wiemy, że miałeś już u nas admina ale nie staraj się za wszelką cenę udowodnić, że wszystko wiesz lepiej niż wszyscy @ z MH razem wzięci bo sporo się pozmieniało odkąd odszedłeś i tak niestety nie jest Livio i No Pr0blem dodali reakcje 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 18 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2018 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl mitusubaszi dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi