elo elo 350 Napisano 16 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2018 Witam. Mam propozycję odnośnie osiągnięć na forum. Skoro są osiągnięcia z CS:GO to czy możnaby zrobić tak z rangami z Leauge of Legends np Silver i dać grafikę z silvera, platyna to z platyny itd. Moim zdaniem fajna opcja. Co sądzicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psycholog banan Napisano 16 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2018 @LOLSON Jest możliwość że Aga się tego podejmie bo ma wyjść we wtorek ze szpitala. elo elo 350 dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 16 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2018 jak dla mnie bez sensu. na sieci nie ma praktycznie nic zwiazanego z lolem poza jednym działem ktory i tak nie żyje. jesli powstaną osiągnięcia z lola to zaraz przyjdzie ktos z propozycja osiagniec do metina czy innego fortnajta! SQNFUN, elo elo 350 i Ripton dodali reakcje 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 16 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2018 Jeżeli mają być osiągnięcia LOLA to proponuje aby dodać również osiągnięcia z Hearthstone, Diablo3, Gta5 oraz Tekkena7. Dziękuję i pozdrawiam! Ripton i elo elo 350 dodali reakcje 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi