TorNikTM Napisano 14 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2018 (edytowane) Dzień dobry chciałbym zgłosić podanie na Administratora serwera only mirage. Mam 15 lat i ostatnio sporo gram na tym serwerze lecz praktycznie nie spotykam adminów a za to jest dość sporo cheaterów przez których gracze odchodzą z serwa. Zalęzy mi głównie na tym żebym mógł oszustów banować gdyż gra staje się niekomfortowa i nieprzyjemna. Dlaczego akórat ten serwer? Ponieważ strasznie podoba mi sie atmosfera tam panująca oraz poznałem tam fajne osoby , jestem codziennie aktywny na serwerze i mam aktywne konto prime, z csem mam styczność 3 lata i byłem pare razy adminem na niektórych serwerach lecz one poupadały. Myślę że rozważycie to podanie i przyjmiecie mnie do administracji. załącze jeszcze link do mojego konta steam : https://steamcommunity.com/profiles/76561198348341614/ Mam prośbę jak by dało się szybko to załawtić to był bym wdzięczny i prosze o kontakt Edytowane 14 Grudnia 2018 przez TorNikTM nie lubie czekać xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NiceCoop Napisano 14 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2018 Cytat Spoko morda xD -Mutacja -ogar TorNikTM dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi