.Killerek. Napisano 17 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2015 Witam, Od kilku dni mam tak, że raz mogę wbić na serwer, a raz nie, ponieważ pisze, że mam bana. Próbowałem resetować ruter oraz robić reinstalacje i nic, a dodatkowo po reinsalacji w ogóle nie mogę wejść na serwer. W folderze z CS nie mam żadnych ss z dowodem, że nie mam bana W konsoli pisze: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick: Killerek [AMXBans] Powod: '' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_2:0:2116365248' [AMXBans] Twoje IP: '109.196.247.252' [AMXBans] ======================================== Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 17 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Problemy i pytania" do "Odwołanie od bana". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 17 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2015 http://aquax2.unixstorm.org/banuj/ban_list.php?bid=45636 Masz bana z końca września. Aby go odrobić musisz zrobić 100 reklam naszej sieci lub wykupić UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 17 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi