Lauu Napisano 13 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2018 Nick: Wodorotlenek ChloruWiek: 16.Doświadczenie (w byciu adminem): Mam doświadczenie, byłem juz adminem.Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7.Staż w CS-sie: 6 lat.Steam / NonSteam: Steam.Dlaczego Ty: Dlatego, że jestem aktywnym graczem spędzam na serwerze codziennie po 3h nawet więcej, staram się pomagać innym(nowym) jestem osobą spokojną, dlatego nie wpadam w bezsensowne konflikty z innymi. Niestety jest dużo cheaterow, a ja jestem w stanie pomóc w zwalczaniu ich, bo jestem często na serwerze i na forum.Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 3-6h zależy od dnia.Kontakt: Steam - Wodorotlenek Chloru, forum.Link do GameTracker'a: https://cache.gametracker.com/player/Wodorotlenek chloru/80.72.40.110:27008/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pimpek12 Napisano 13 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2018 (edytowane) +wiek +aktywność +steam Jestem na tak ? Edytowane 13 Listopada 2018 przez pimpek12 Lauu dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xAdrriano Napisano 13 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2018 Jestem na tak +wiek +Steam +Amx +Doświadczenie Lauu dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
A3ro Napisano 13 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2018 Jestem także na tak. +wiek :Steam +doświadczenie +gt Lauu dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SmoQ299 Napisano 14 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2018 Jestem na tak ,często bywa na serwerze ogarnia ,pomaga,zgłasza + Steam + Doświadczenie Lauu dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran MH SadoS Napisano 15 Listopada 2018 Weteran MH Udostępnij Napisano 15 Listopada 2018 Na serwerze grasz od 9 dni co jest za krótkim czasem. Zapraszam za 2 tygodnie, jeżeli utrzymasz przez ten czas wymagane godziny nie będę miał problemu z daniem ci szansy. Lauu i rudzianin dodali reakcje 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran MH SadoS Napisano 15 Listopada 2018 Weteran MH Udostępnij Napisano 15 Listopada 2018 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi