CukierkowyMario Napisano 22 Października 2018 Udostępnij Napisano 22 Października 2018 (edytowane) Nick: NemeziS AS PIKWiek: 25Doświadczenie (w byciu adminem): Mam dość szerokie kryteria : Mam dość spore byłem Adminem na paru serwerach jak też miałem 3 swoje.Znajomość AMXX (W skali 1-10): 9/10Staż w CS-sie: Staż na CS 1.6 to 10 lat CS GO 2 lataSteam / NonSteam: SteamDlaczego Ty: Chciałbym pomóc na serwera w tedy gdy nie ma na nim żadnego admina , czyli godziny nocne 22-00 bo w tedy wchodzą różni ludzie z wallhack , po za tym mam dość użerania się z osobami które śmieją ci się w twarz bo nie ma Administracji na serwerze , po resztą to też że mam pojęcie jakiekolwiek o administracji. Po za tym che się przysłużyć dla tego serwera by był lepszy niż jest teraz.Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Czasu jest dużo od dnia do nocy przeważnie od 3 - 4 godzin dziennie Kontakt:<STEAM: https://steamcommunity.com/rofiles/76561198805483920/home/ Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/NemeziS AS PIK/80.72.43.106:27022/ Edytowane 22 Października 2018 przez Nemezis ad elo elo 350 dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
remciu Napisano 22 Października 2018 Udostępnij Napisano 22 Października 2018 Hmm jestem na tak: +Steam +wiek +amxx +staż + gt Znasz regulamin każda para rak się przyda do pomocy no i życzę ci powodzenia Strzała CukierkowyMario dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elo elo 350 Napisano 22 Października 2018 Udostępnij Napisano 22 Października 2018 Tego się nie spodziewałem :O Na TAK! + z tym GT to Cię coś ekhem + Wiek + AMXX + steam - napisałeś nazwy innych sieci + kontakty + staż + przydadzą się rączki do pomocy pozdrawiam 053 ole ole CukierkowyMario dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EgzeF Napisano 22 Października 2018 Udostępnij Napisano 22 Października 2018 Na Tak +wiek +aktywny +pomocny +zgłasza cziterów +steam +amxx CukierkowyMario i elo elo 350 dodali reakcje 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
A3ro Napisano 22 Października 2018 Udostępnij Napisano 22 Października 2018 No to tak: +steam +GT +wiek +AMXX (lepsze niż moje) +doświadczenie +widziałem że chce pomóc jak są cziterzy( chciażby wczoraj jak gościu chciał podszyć się podemnie I co chwile nicki zmieniał a biegał na wh I sh) Jest to taki botek do bicia . Jestem na wielkie TAK CukierkowyMario dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morderca Napisano 22 Października 2018 Udostępnij Napisano 22 Października 2018 Na Tak. Podanie ładnie napisane, wiesz czego chcesz, nigdy z Tobą problemu nie było. aktywny gracz + czasami się udzieli na mikro. Wszystkie Wymagania spełniasz a dodatkowe ręce zawsze się przydadzą no i Szanse powinien każdy dostać . Moja Malutka rada. zmień ilość godzin jakie przegrywasz dziennie napisałeś 7-10 a to bardzo dużo. lepiej napisać 1-2h a grac 7 czasami.. niż z wejścia tyle. ponieważ zaraz się Ciebie czepią ze nie masz przegrane co dzień tyle. Pozdrawiam i Powodzenia CukierkowyMario dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość vertisek Napisano 23 Października 2018 Udostępnij Napisano 23 Października 2018 Na TAK +Wiek +Staż +GT +Lubiany +Doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vix33nek! Napisano 25 Października 2018 Udostępnij Napisano 25 Października 2018 Nie ma na co czekać dalej z akceptacją chociaż połowa adminów się nie wypowiedziała. Podanie ładnie napisane, aktywność kozacka, widać częste zgłoszenia także dostajesz ode mnie szansę. Zgłoś się z SiD'em do mnie na priv. Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vix33nek! Napisano 25 Października 2018 Udostępnij Napisano 25 Października 2018 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi