lemoN1 Napisano 17 Października 2018 Udostępnij Napisano 17 Października 2018 siemanko dostałem bana od legendisback na serwerze [COD 801] bana dostałem za ping na 5 minut i od tego czasu nie mogę wejść na serwer i wciąż wyskakuje mi nieprawidłowe chasło proszę o naprawienie tegoczegoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erroR.! Napisano 17 Października 2018 Udostępnij Napisano 17 Października 2018 (edytowane) Po pierwsze odwolaj się do wzoru Po drugie jak nie możesz wejsc to w konsole w pisz setinfo _pw "hasło" Wszystko jasne temat zamykam Edytowane 17 Października 2018 przez Di4bLo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erroR.! Napisano 17 Października 2018 Udostępnij Napisano 17 Października 2018 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi