CookieMonster:* Napisano 19 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2015 Nick:Nie.? Wiek:16 Doświadczenie (w byciu adminem):7-10 Znajomość AMXX (W skali 1-10):7 Staż w CS-sie:5lat Steam / NonSteam:Nonsteam/za tydzien steam Dlaczego Ty:Ponieważ umiem być adminem i oriętuje się w tym Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:8/9 h Kontakt:Twitter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dealan4 Napisano 19 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2015 Kolejne podanie z serii "żart"... Żenujące :facepalm: JESTEM NA NIE Kolego czytałeś wymagania chociaż raz ? Masz przegrane około 20 MINUT na serwerze.. Nie podałeś linku do GameTracker'a Umieć być adminem.. hmm.. jest takie pojęcie w ogóle ? Można pełnić rolę admina, znać regulamin serwera i go przestrzegać, ale Twojego uzasadnienia nie rozumiem.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaPi973 Napisano 19 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2015 Żart dnia ... Na nie -GT -steam -nawet 30 min nie masz na serwerze .... -Dlaczego Ty:Ponieważ umiem być adminem<<"umieć" co to za słowo?Ile ty masz lat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZixoR Napisano 19 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2015 Jestem na NIE. - GT - steam - brak przegranych 20 godzin - Dlaczego Ty:Ponieważ umiem być adminem i oriętuje się w tym ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlackDeath97 Napisano 19 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2015 Te podania sa coraz lepsze gratuluje jestem wogole za tym zeby zrobic nowy dzial pod nazwa Legendy podan. a co do podania to nie masz 20min Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FinalRing Napisano 19 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2015 Na NIE -nie widziałem cię na serwerze -GT -żarty jakieś sobie robisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GIGANTY Napisano 20 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2015 Na nie: -Gdzie jest ling do GT? -aktywność -niewidac cie na serwerze -podanie byle jak napisane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZnowuBedeFejmMiec Napisano 20 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2015 NIE -Konto pod podanie -Nie widuje Cie na sererze -Pograj jeszcze i daj sie poznac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JedziemzKoksem Napisano 23 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2015 Oczywiscie ze na nie - nie widuje Cie wgl na serwerze - konto pod podanie - podanie napisane w minute - brak Gt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mlodyy5 Napisano 23 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2015 Również jestem na nie ... Takimi podaniami można się łatwo ośmieszyć. -Brak 20h na serwerze -Uzasadnienie -Konto pod podanie -Brak spełnionych wymagań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 23 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Nie spełniasz wymagań. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi