elo elo 350 Napisano 13 Września 2018 Udostępnij Napisano 13 Września 2018 Nick: elo elo 350Wiek: 17Doświadczenie (w byciu adminem): byłem 2-krotnie adminem, podstawy znam.Znajomość AMXX (W skali 1-10): takie 3,5-4/10Staż w CS-sie: na NS jakieś 5-6 lat. Od zeszłego tyg gram na steam.Steam / NonSteam: steam ( zakupiony nie dawno)Dlaczego Ty: Ponieważ nie zawsze jest admin, a czasem trafi się osoba łamiąca regulamin.Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: zależy od nauki tak 2-3 h dziennieKontakt: steam, forum, ggLink do GameTracker'a:https://www.gametracker.com/player/elo elo 350/80.72.43.106:27022/ Vix33nek! dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 13 Września 2018 Udostępnij Napisano 13 Września 2018 super że masz tego steam: -gt poprawne -wiek -micro -znam Cie kojarzę z ns -Lubiany jesteś (bynajmniej ja Cię lubię) -od kąd pamięć mnie sięga to z regulaminem 0 problemów -Kultura na poziomie Jestem Na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
A3ro Napisano 14 Września 2018 Udostępnij Napisano 14 Września 2018 (edytowane) Ja jestem na tak. Wiem trochę już nie grałem na serwie ale wróciłem i pamiętam elo elo z dobrej strony. Jest to bot do bicia ale i gracz który przestrzega regulaminu a więc tak: -gt + -steam + -micro + -wiek + Uważam że powinieneś dostać tą rangę. Edytowane 14 Września 2018 przez A3ro elo elo 350 dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EgzeF Napisano 14 Września 2018 Udostępnij Napisano 14 Września 2018 Na tak Wiek Steam Aktywny na serwie Mikro Gt elo elo 350 dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erroR.! Napisano 14 Września 2018 Udostępnij Napisano 14 Września 2018 Jestem jak najbardziej na tak kumpel <3 Wiek Doświadczony Lubiany elo elo 350 dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morderca Napisano 14 Września 2018 Udostępnij Napisano 14 Września 2018 w końcu jest steam Jestem na Tak gra tu już długi czas nigdy nie ma z nim problemu. a recę do pracy zawsze się przydadzą. elo elo 350 dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FunnyPuma Napisano 14 Września 2018 Udostępnij Napisano 14 Września 2018 +Wiek +GT +Steam +Zgłoszenia też widziałem Jestem za okresem próbnym. Powodzenia. elo elo 350 dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cover Napisano 14 Września 2018 Udostępnij Napisano 14 Września 2018 Jak dla mnie OP zobaczymy jak się będziesz sprawował w roli admina bo mam małe wątpliwości Pzdr elo elo 350 dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 14 Września 2018 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 14 Września 2018 Aktywny, regulamin zna, zgłasza i trzyma kulturę na poziomie. Przesiadujesz już trochę z nami na ts'ie, więc można ciebie dać na okres próbny. Powodzenia. elo elo 350 dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nodi Napisano 15 Września 2018 Udostępnij Napisano 15 Września 2018 Jestem na TAK + Steam + Wiek + AMXX +Ogarnięty + godziny + Aktywny na u@ + Link do GT Taki bot do lania nie sprawiający problemów , idzie z nim pogadać a nie jak inni mam tu na myśli "Mumina" , przestrzega regulaminu więc nie widzę problemu i mu dać szansy. elo elo 350 dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vix33nek! Napisano 15 Września 2018 Udostępnij Napisano 15 Września 2018 Nie ma co dużo mówić, nikt się nie sprzeciwia Twojej kandydaturze, bezkonfliktowy i kontaktowy gracz, takich ludzi potrzeba jako adminów. Podeślij mi SID lub bezpośrednio do któregoś z SuperAdminów. Gratulacje i powodzenia! elo elo 350 dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vix33nek! Napisano 15 Września 2018 Udostępnij Napisano 15 Września 2018 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl elo elo 350 i erroR.! dodali reakcje 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi