I Elo Napisano 21 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2018 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : I Elo [AMXBans] Reason : ' Wstaw screeny na Multi-Head.pl ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Your SteamID : ' VALVE_2 : 0 : 553637961 ' [AMXBans] Your IP : ' 83.26.197.92 ' [AMXBans] =============================================== Kicked : You are BANNED. Check your Ułomny admin? Czy ja jestem ślepy? Nie dostałem żadnych ssów w folderze cstrike, admin nie ma kompetencji, proszę o szybkie wyjaśnienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
I Elo Napisano 21 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2018 Dodam, że miałem perk zawodowy rusher, a admin miał staty 2/7, z płaczem dał mi bana, a niestety ssów nie porobił, ups Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWAT-Jednostka Napisano 21 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2018 (edytowane) Ja ciebie zbanowalem i ssy były zrobione przez Amx poszukaj dobrze + przystosuj się do wzoru o odwołanie od bana Edytowane 21 Sierpnia 2018 przez SWAT-Jednostka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 21 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi