Rekuseq Napisano 20 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2018 Wzór podania na UBT Nick: RekuseqWiek: 16STEAM_ID: STEAM_0:1:166435071Link do BanID: https://banid.pl/sprawdz?sid=0:1:166435071Doświadczenie w ocenianiu: No oceniam codziennie ludzi na serwerach, więc myślę, że jakieś doświadczenie jest. Na demku raczej też nie będę miał problemów i z ss'ami raczej też nie.Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?: 1 raz, ale to trochę dawno temu.Byłeś banowany na forum lub serwerze?: NieDlaczego Ty?: Jest co raz więcej zgłoszeń i odwołań i chętnie pomogę w tym dziale. Spędzam trochę czasu na forum codziennie i myślę, że 2 dodatkowe rączki do pomocy się przydadzą. Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?: No całkiem sporo, ale różnie. Jak siedzę przed kompem i nie gram to forum w tle jest odpalone.Miesięczny staż jako Admin: (Tak/Nie): TakDwumiesięczny staż na forum: (Tak/Nie): TakCoś od siebie: Na imię mam Marcin, za 2 tygodnie idę do 1 klasy technikum pod kierunkiem informatycznym. Dużo czasu spędzam na ćwiczenie umiejętności związanych z aplikacjami internetowymi i mobilnymi. Poza kompami to lubię spotykać się ze znajomymi, czy pograć w piłkę nożną czy kosza Morderca i elo elo 350 dodali reakcje 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 20 Sierpnia 2018 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2018 Zestaw pw. // 2-tygodniowy okres próbny. Morderca dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 21 Sierpnia 2018 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2018 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi