Kapitan Czajnik Napisano 19 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2015 Nick:Why so serious? Wiek:16 Doświadczenie (w byciu adminem):Sporawe mialem juz na 3 serwach admina wie ogarniam. Znajomość AMXX (W skali 1-10): hmm 5 Staż w CS-sie:4-6 lat Steam / NonSteam: Niestety nonsteam Dlaczego Ty:Bo jestem mily , uczciwy , lubiany przez wiekszosc i aktywny Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:uu z 4-5 h Kontakt:GG , Forum , Link do GameTracker'a:http://www.gametracker.com/server_info/91.224.117.30:27050/top_players/?query=Why+so+serious%3F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heaVeN. Napisano 19 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2015 Lubie Cie, ale musze byc na Nie. - Nie dawno jakoś miesiąc temu, wyzywałeś jednego młodszego gracza, bo pchał się do CT... (Na jailu) - Piszesz jakieś bzdury zawsze na hudzie. (Na jailu) - Brak Steam.. + Jedynie to moim zdaniem, Cie ratuje GT i doświadczenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KsOgAmEr22 Napisano 19 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2015 Muszę być na Nie : - Grasz 3 dni na tym serverze - amxx + no aktywność jakaś jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kapitan Czajnik Napisano 19 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2015 Muszę być na Nie : - Grasz 3 dni na tym serverze - amxx + no aktywność jakaś jest 5-6 jest podstawowym dla admina ja nie startuje na opiekuna a co do czasu to wiekszosc tu adminow ma tyle samo co ja A co do cb heaven rozumiem ale nie przypominam sobie bym kogos wyzywal no chyba ze ja i on robimy to dla zartow . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Body. Napisano 19 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2015 Jestem na duże tak Mikro Ogar godzinki dużo gra bo z nim gram jedyny minus to steam , ze ns to nie znaczy ze musi być gorszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venividiwandi Napisano 19 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2015 Tak - Ogar - Daa się z Tobą pogadać - Wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Missia Napisano 19 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2015 Niestety jestem na nie -grasz 2 dni -nie widziałam ciebie na serwerze -nonsteam Mimo wszystko, powodzonka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kapitan Czajnik Napisano 19 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2015 Niestety jestem na nie -grasz 2 dni -nie widziałam ciebie na serwerze -nonsteam Mimo wszystko, powodzonka Jak juz pisalem wiekszosc osob tez tak gra ale spx. Jak mnie nie widzialas na serwie jak wczoraj z tb gralem . To ze jestem ns nie oznacza ze jestem gorszy ale dziekuje ;*. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zakręcony Napisano 20 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2015 Ja również jestem na nie -pograłeś 2 dni i już złożyłeś podanie -mimo iż serwer nie dawno powstał to i tak za wcześnie złożyłeś te podanie -Brak steama +No ale coś tam ogarniasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzejki Napisano 21 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2015 ja natomiast jestem na tak... na jailu mialem pare zastrzezen, ale na 4funie jest git +aktywny +bez spiny ps. jednak dla sprawdzenia czy da rade tu i tu to 2 tygodnie proby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 21 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi