Baba_Yaga Napisano 16 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2018 Nick: Baba_YagaWiek: 17Doświadczenie (w byciu adminem): to mój pierwszy raz Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7Staż w CS-sie: 7 latSteam / NonSteam: NSDlaczego Ty: chce spróbować jak to jest być adminem.Często widze ludzi co nie przestrzegają regulaminu serwera bo na serwerze jest za mało adminów.Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 3-4 hKontakt: ForumLink do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/Baba_Yaga/80.72.40.110:27027/ hiimsinek dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiimsinek Napisano 16 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2018 (edytowane) TAK : +wiek +gt +zgłaszał często na u@ @*A*N*I*M*A*L*M*O*R*D* Osoba składająca podanie ma nick Baba_yaga ,a nie baba jaga Edytowane 17 Sierpnia 2018 przez hiimsinek *A*N*I*M*A*L*M*O*R*D* i Baba_Yaga dodali reakcje 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darshil Napisano 16 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2018 NIe bany za dzialka na respie, grasz z lagami Wykorzystujesz bugi servera ktore blokuja bieganie na cmd *A*N*I*M*A*L*M*O*R*D* i hiimsinek dodali reakcje 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baba_Yaga Napisano 17 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2018 (edytowane) Po pierwsze dostałem 1 bana za dzialko a nie "bany" Po drugie jakie bugi ? Po trzecie nie gram na lagach sam mowiles ze nie mam juz lagow Edytowane 17 Sierpnia 2018 przez Baba_Yaga *A*N*I*M*A*L*M*O*R*D* dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*A*N*I*M*A*L*M*O*R*D* Napisano 17 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2018 (edytowane) Jestem na Nie. Brak kultury. Gra na aktywnym banie. Nie polecam tej osoby. Mogę się mylić ale ta osoba miała vipa i xxl i raz zauważyłem zmianę niku na Yaga Edytowane 17 Sierpnia 2018 przez *A*N*I*M*A*L*M*O*R*D* Darshil i hiimsinek dodali reakcje 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baba_Yaga Napisano 17 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2018 ANIMAL to nie moje konto Nastqa dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:lHlQlAl:. Napisano 19 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2018 (edytowane) @Baba_Yaga nie wypowiadaj się w swoim podaniu A pozatym na tak Gra często Nie mam z nim problemów przynajmniej ja Edytowane 19 Sierpnia 2018 przez .:lHlQlAl:. Baba_Yaga dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi