Rekuseq Napisano 15 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2018 (edytowane) Rodzaj (awatar, sygnatura itd..): Awatar na forum Tematyka: MIasto w kolorze, most, coś w tym stylu. Render/stock (link do obrazka, z którego ma być wykonana praca): Kolorystyka: Niebieskawe, zielonawe coś takiego. Rozmiar: Tak jak na forum Napis: REKUSEQ Inne uwagi: Prosiłbym aby napis był tak umiesczony tak by był widoczny. Na forum wyświetla się okrągły awatar Chciałbym aby awatar był podobny do tego co mam na yt LINK , Taka czcionka, i o to chodziło z tematyką:D Rodzaj (awatar, sygnatura itd..): Tło Tematyka: Tak jak tu: LINK Render/stock (link do obrazka, z którego ma być wykonana praca): Kolorystyka: Tak samo jak w awatarze wyżej. Rozmiar: Jak tło na yt Napis: REKUSEQ SUBSCRIBE FOR MORE! Inne uwagi: Napis jakoś fajnie umiejscowiony. Napis tą samączcionkąjak obecne tło na yt EDIT @.:Aga:. No okej zostańmy na podobnej tematyce, czcionka może być inna. Info też do innych grafików xD Pozdrawiam @Rekuseq Edytowane 15 Sierpnia 2018 przez Rekuseq Werid *-* dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Werid *-* Napisano 15 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2018 (edytowane) Na tę chwilę zrobiłam tylko avki, mam jeszcze dwa inne rendery ale to wrzucę dopiero jutro. /// I w gwoli ścisłości, nie potrafię zrozumieć po co te zlecenie zostało w ogóle napisane, skoro w avatarze chcesz TAKĄ SAMĄ tematykę i TAKĄ SAMĄ czcionkę (a nie każdy grafik musi mieć te same czcionki, a szukanie jej jest uciążliwe). Również to samo jest z tłem - TA SAMA tematyka i napis TĄ SAMĄ czcionką co masz aktualnie Według mnie skoro chcesz TAKĄ SAMĄ czcionkę jak wcześniej, to najlepiej zgłoś się do grafika, który zrobił Ci wcześniej zlecenie (w tym przypadku @Ginekolog.). Albo skoro praktycznie avatar i banner nie będą się różnić od tych co masz aktualnie (takie jest moje mniemanie) to po co w ogóle zmieniać PRZYPOMINAM! JEST TO MOJA SUBIEKTYWNA OPINIA! /// /// Kolejne tło /// @Rekuseq jeśli chodzi o avatar to coś takiego? Edytowane 17 Sierpnia 2018 przez .:Aga:. Psycholog banan i Rekuseq dodali reakcje 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekuseq Napisano 15 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2018 (edytowane) W dniu 15.08.2018 o 23:00, .:Aga:. napisał: Na tę chwilę zrobiłam tylko avki, mam jeszcze dwa inne rendery ale to wrzucę dopiero jutro. /// I w gwoli ścisłości, nie potrafię zrozumieć po co te zlecenie zostało w ogóle napisane, skoro w avatarze chcesz TAKĄ SAMĄ tematykę i TAKĄ SAMĄ czcionkę (a nie każdy grafik musi mieć te same czcionki, a szukanie jej jest uciążliwe). Również to samo jest z tłem - TA SAMA tematyka i napis TĄ SAMĄ czcionką co masz aktualnie Według mnie skoro chcesz TAKĄ SAMĄ czcionkę jak wcześniej, to najlepiej zgłoś się do grafika, który zrobił Ci wcześniej zlecenie (w tym przypadku @Ginekolog.). Albo skoro praktycznie avatar i banner nie będą się różnić od tych co masz aktualnie (takie jest moje mniemanie) to po co w ogóle zmieniać PRZYPOMINAM! JEST TO MOJA SUBIEKTYWNA OPINIA! 1 praca jest okej, ale poczekamy na innych grafików: @Aczej <3 i @Ginekolog. I na tła* Edit: tła nie tapetki xD Edytowane 16 Sierpnia 2018 przez Rekuseq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
02414 Napisano 17 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2018 (edytowane) // @Rekuseq Edytowane 17 Sierpnia 2018 przez Aczej <3 Agnie_sia dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekuseq Napisano 17 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2018 (edytowane) Tło biere od @.:Aga:., a na avki dalej czekam @Aczej <3 i @.:Aga:. Avki bez tego tłą za nickiem i może troszkę wyżej napis Aby pasowało na forum w tym okrągu @Aczej <3 Zostaje z tłem od agi Ale czekamy na awatary @.:Aga:. Okej biere Do zamknięcia Edytowane 17 Sierpnia 2018 przez Rekuseq Werid *-* dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Werid *-* Napisano 17 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi