xXx_Botor_xXX Napisano 20 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2015 Nick: xXx_Botor_xXx Wiek: 17 Doświadczenie (w byciu adminem): Kiedyś był na serwerze kolegi, serwer FFA. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7/10 Staż w CS-sie: 6 lat z małymi przerwami. Steam / NonSteam: Niestety NonSteam Dlaczego Ty: Uważam że jestem dosyć lubiany i spędzam dużo czasu na serwerze, nie używam niedozwolonego oprogramowania i chciałbym żeby na serwerze nie było jakiś oszustw, bicia na aimach i wh rankingu. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Różnie, w tygodniu to 1h lub 2h, a weekend to czasem i 6h. Kontakt: 37058796 GG Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/xXx_Botor_xXx/80.72.40.110:27027/ Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego podania Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaPi973 Napisano 20 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2015 Na małe tak jestem +aktywny +kontakt +wiek -steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GIGANTY Napisano 20 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2015 ja jestem troche na tak troche na nie : +aktywność +kontakt -Tylko troche kulture popraw. Ale niewiem ostatnio ciebie widziałem odpalonego. Niewiem dokładnie czy to ty byłeśc czy ktoś inny ale mniejsza o to. Powodziena Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xXx_Botor_xXX Napisano 20 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2015 ja jestem troche na tak troche na nie : +aktywność +kontakt Ale niewiem ostatnio ciebie widziałem odpalonego. Niewiem dokładnie czy to ty byłeśc czy ktoś inny ale mniejsza o to. Powodziena Raczej wątpię że to ja, możliwe że chodzi ci o to gdy dostałem bana na mapie cs_assault1337, wstawiłem ss-y i dostałem UB Więc jeżeli chodzi ci o to zdarzenie to jestem czysty Wrzucałem ss-y już 4 razy i za każdym razem dostałem UB, tak tylko mówię jakby ktoś mnie podejrzewał o zmianę IP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlackDeath97 Napisano 20 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2015 na nie -troche za szybko zlozyles podanie zloz je za 2 tyg a bede na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZnowuBedeFejmMiec Napisano 20 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2015 Na NIE - Nie jestes jeszcze z nami wystarczajaco dlugo -Za szybko bys chcial dostac range administratora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FinalRing Napisano 21 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2015 Na razie na NIE -za krótki staż u nas -posiedź z nami trochę daj się poznać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wislak_19o6^^ Napisano 21 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2015 Jestem na TAK : +wiek +kultura +amx +gracz ogarniety +pomaga innym +zglaszal na u@ jak jeszcze bylem adminem to widzialem Da sb rade !!! Powodzenia !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JedziemzKoksem Napisano 23 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2015 Na tak -ogarniety -czesto n serwerze -lubiany - zglasza na U@ -kultura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mlodyy5 Napisano 24 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2015 Widzę cię na serwerze, ale jednak małe NIE. -Chyba nie czytałeś regulaminu (http://multi-head.pl/index.php?/topic/78582-pytanie/#entry411908) +Wiek +Amxx -NonSteam -Aktywność na forum +Godzinki Myślę, że mógłbyś się po udzielać jeszcze troszkę na forum dać jeszcze bardziej się poznać i wtedy złożyć podanie na admina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
19mati47 Napisano 24 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2015 jestem na tak/nie ale troche bardziej nie -nie przeczytales regulaminu http://multi-head.pl/index.php?/topic/78582-pytanie/#entry411908 +wiek +amx -a o tym to nie wierze Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Różnie, w tygodniu to 1h lub 2h, a weekend to czasem i 6h. w to moze uwierze w tygodniu to 1h lub 2h ale w to napewno nie a weekend to czasem i 6h. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xXx_Botor_xXX Napisano 24 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2015 jestem na tak/nie ale troche bardziej nie -nie przeczytales regulaminu http://multi-head.pl/index.php?/topic/78582-pytanie/#entry411908 +wiek +amx -a o tym to nie wierze Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Różnie, w tygodniu to 1h lub 2h, a weekend to czasem i 6h. w to moze uwierze w tygodniu to 1h lub 2h ale w to napewno nie a weekend to czasem i 6h. Może mnie nie widziałeś, ale w weekendy naprawdę dużo gram, ostatnio zagrałem 12 map a to kilka ładnych godzinek ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 25 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi