Lyo8.8 Napisano 5 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2018 (edytowane) Nick: Lyo8.8 Wiek: 24 Doświadczenie (w byciu adminem): Byłem adminem przez rok jak zaczynalem grac w cs'a głownie na DeathRun ale i diablo-mod tez. Znajomość AMXX (W skali 1-10):obecnie jakies 2.5-3/10 reszta do przypomnienia Staż w CS-sie: Ogólnie jakieś 8 lat z przerwami dluższymi i krótszymi. Steam / NonSteam: NS Dlaczego Ty: Gram sporo i widze, ze jest brak adminow a jak juz sa to nie na dlugo a przydaloby sie chociaz podczas wakacji zeby serwer byl ogarniety. Coraz wiecej i czesciej spotyka sie cheaterow. I widzi to każdy gracz. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Różnie, zalezy ile czasu mam w ciagu dnia ale zazwyczaj kilka godzin. Kontakt: kontakt przez forum ewentualnie messenger lub tel , email Link do GameTracker'a: https://cache.gametracker.com/player/Lyo8.8/80.72.40.110:27008/ Edytowane 5 Sierpnia 2018 przez Lyo8.8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
A3ro Napisano 6 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2018 Jestem na nie ponieważ nie masz steam a jak będziesz miał to będę raczej na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pol czlowiek Napisano 6 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2018 Jestem jak najbardziej na tak, osoba która ogarnia gre a amx trudny do nauki nie jest, jak najbardziej na tak Lyo8.8 dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aureox Napisano 14 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2018 - Brak steam ( podstawa) - Aktywność spada Zapraszam za 2 tyg z kontem steam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aureox Napisano 14 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2018 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi