Szyllwekcyms Napisano 20 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2015 Nick: Wredny Wozny ale gram pod nickiem Mistrz All-in Wiek: 18 Znajomość AMXX (x/10): 8/10 Staż na forum: Dość długo tutaj jestem Dlaczego chcesz pełnić tę funkcję?: Chcę na nowo wrócić na to stanowisko zrozumiałem tamte błędy które robiłem i mam chęci i dobre pomysły wobec tego stanowiska i co najważniejsze znalazłem czas na Multi-Head.pl Kontakt: Steam skype Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 20 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2015 Tym razem tak łatwo nie będzie. Niedawno wróciłeś, skąd możemy mieć pewność, że za kilka dni znów nie znikniesz?.. Podanie odrzucam z następnym zapraszam za 2 tygodnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 20 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi