Sebastiannn Napisano 4 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2018 (edytowane) Nick: SebastianWiek: 17Doświadczenie (w byciu adminem): Admin na 3-4 serwerach + miałem swój serwer Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7Staż w CS-sie: w 1.6 około 6 lat z małą przerwą na CS:GOSteam / NonSteam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198853740535/Dlaczego Ty: Piszę to podanie tylko z jednego powodu. Na serwerze w godzinach rannych, południowych jak i wieczornych jest pełno cziterów a adminów brak. Moim zdaniem traci na tym serwer, ja również jak i reszta graczy którzy chcą sobie normalnie pograć. Chciałbym zatrzymać tą fale cziterów i móc zapewnić sobie i graczom "bezpieczeństwo" na serwerze (spotkać Admina na tym serwerze graniczy z cudem). Dużym minusem jest brak mojego Steama, ale zamierzam to zmienić. Nawet jeżeli nie jestem na serwerze to często można mnie spotkać na waszym team-speaku. Na koniec chciałbym dodać że z siecią jestem bardzo długo (moje konto na forum może świadczyć coś innego, a to za sprawą tego że niestety nie znam hasła do starego)Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 6-7h to minimum Kontakt: forum, ts, steamLink do GameTracker'a: Podam dwa, ponieważ w 2k17 zmieniłem nick staryhttps://cache.gametracker.com/player/Bastek/80.72.40.110:27008/ obecnyhttps://www.gametracker.com/player/Sebastian/80.72.40.110:27008/ Edytowane 14 Sierpnia 2018 przez Sebastiannn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 4 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2018 bez steam jestem zmuszony być na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lyo8.8 Napisano 5 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2018 A ja mimo wszystko jestem na +. NS to nie problem w byciu adminem, wiem z wlasnego doświadczenia. Kilka dobrych osob chcących utrzymac serwer w normalnej atmosferze jest z góry skreslanych przez NS. Uwazam, ze administracja powinna przymknac na to oko szeczegolnie gdzie teraz sa wakacje i gra pelno aimow itp nawet jakis okres próbny lub cos takiego. Ale zakladanie ze ktos nie moze byc adminem bo gra na NS to troche jak dyskryminacja ? Sebastiannn i Pol czlowiek dodali reakcje 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pol czlowiek Napisano 6 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2018 Jestem jak najbardziej na tak chłopak stara sie jak może na serverze nie będąc nawet adminem pilnuje kultury i przestrzega regulaminu jak najbardziej na tak Sebastiannn dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran MH SadoS Napisano 6 Sierpnia 2018 Weteran MH Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2018 Jestem na nie! Piszesz podanie a nawet nie jesteś w stanie przeczytać regulaminu. - brak steam -brak znajomości regulaminu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 14 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2018 @Sebastiannn i co z tym steam? Sebastiannn dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebastiannn Napisano 14 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2018 (edytowane) 7 godzin temu, SUNN. napisał: @Sebastiannn i co z tym steam? będzie na 100% dosłownie na dniach, prawdopodobnie nawet dziś wieczorkiem. Poinformuje w tym poście EDIT: @SUNN. - steam już jest Edytowane 14 Sierpnia 2018 przez Sebastiannn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 15 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2018 Konto steam jest - okres próbny 2 tygodnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 15 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2018 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi