Klapek_Zaglady Napisano 25 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2018 Nick:Klapek_ZagladyWiek:16Doświadczenie (w byciu adminem):Byłem z 2 razy ,ale wmiare ogarniam to i owoZnajomość AMXX (W skali 1-10) 5/10Staż w CS-sie: w tym roku 8 latSteam / NonSteam: NonSteam Dlaczego Ty:Ponieważ Chcę zapewnić ludzią dobrą zabawe a wiem że jest dużo chiterów słucham obydwie stroyny tak samo ,w Csa Gram miniumum 1h dziennie Kontakt: Forum/Email: [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiimsinek Napisano 26 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2018 https://cache.gametracker.com/player/Klapek_Zaglady/91.224.117.52:27140/ -- JEGO GT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PsYcI-I0 Napisano 26 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2018 Na chwile obecna na NIE. -GT(mało godzin) -zle wypełniony formularz z podaniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RedCatPL Napisano 28 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2018 (edytowane) +Pomocny +/- AMXX -GT nie masz nawet wbitych 30 godzin więc pograj jeszcze trochę i daj się poznać innym:] Jestem na NIE Edytowane 28 Lipca 2018 przez RedCatPL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kG. Napisano 28 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2018 -GT +/- amx Na serwerze widziałem Cię tylko 2 razy i ciężko coś więcej napisać. Wbij parę godzin i daj się poznać innym :) Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 31 Lipca 2018 Administrator Udostępnij Napisano 31 Lipca 2018 Przestałeś grać na serwerze + nie masz CSa na Steam. Odrzucone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 31 Lipca 2018 Administrator Udostępnij Napisano 31 Lipca 2018 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi