sniegus Napisano 21 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2018 Rodzaj (awatar, sygnatura itd..): awatar Tematyka: - Render/stock (link do obrazka, z którego ma być wykonana praca): http://admirableco.tumblr.com/post/79044003571/jankoviak-admiral-crewneck-by-admirable Kolorystyka: Rozmiar: forum/steam Napis: sniegus Inne uwagi: życzyłbym sobie ciekawą i widoczną czcionkę (proszę uwzględnić że forum zaokrągla awatar i czcionka często jest nie widoczna) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ginekolog. Napisano 21 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2018 Coś do poprawki ? sniegus dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sniegus Napisano 21 Lipca 2018 Autor Udostępnij Napisano 21 Lipca 2018 (edytowane) poczekam na pracę innych, to nie to czego oczekuje. @.:Aga:. Już lepiej, z tym że napis słabo widać, jeśli Ci się chce to możesz dodać efekt 3D, napis może być na wysokości ramion, bądź trochę niżej i jakaś lepsza czcionka coś jak HardeQ ma na swoim avku żeby fajnie wchodziła w tło. @.:Aga:. Powiększ napis, dodaj go w tym miejscu w którym zaznaczyłem i będzie cacy @.:Aga:. Jest idealnie ! właśnie tego oczekiwałem Dziękuje za pracę i za poświęcony czas! :p // Do zamknięcia @Aczej <3 @SUNN. @aureox Edytowane 25 Lipca 2018 przez sniegus Werid *-* dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Werid *-* Napisano 22 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2018 (edytowane) Coś takiego? /// /// @sniegus dałam ciutkę wyżej, bo ta gwiazda zniekształciłaby napis. Przy okazji będzie lepiej widoczny, bo są okrągłe avki Edytowane 24 Lipca 2018 przez .:Aga:. sniegus dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aureox Napisano 25 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2018 sniegus dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi