st3fanov_ Napisano 13 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2018 (edytowane) nick:st3fanov_ wiek:16 Doświadczenie (w byciu adminem): rok temu byłem adminem na serwerze death run Znajomość AMXX (W skali 1-10):7 Staż w CS-sie: 3-4lata Steam / NonSteam:NonSteam Dlaczego Ty: na tym serwerze jest bardzo dużo osób z wh/aim przez co ciężko jest grać. Czas na grę wciągu dnia w moim przypadku wynosi 6-7h https://www.gametracker.com/account/create/activation.php?screen_name=st3fanov Edytowane 13 Lipca 2018 przez st3fanov_ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
st3fanov_ Napisano 13 Lipca 2018 Autor Udostępnij Napisano 13 Lipca 2018 (edytowane) Godzinę temu, st3fanov_ napisał: Edytowane 13 Lipca 2018 przez st3fanov_ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
st3fanov_ Napisano 13 Lipca 2018 Autor Udostępnij Napisano 13 Lipca 2018 zrobione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RedCatPL Napisano 13 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2018 +Wiek +AMXX -Masz przegrane na serwerze dopiero 14h a wymagane jest 30h więc pograj trochę i daj się lepiej poznać innym Jestem na NIE st3fanov_ dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PsYcI-I0 Napisano 14 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2018 (edytowane) Jestem na Nie +wiek +AMXX -piszesz ze dziennie grasz 6-7h a mało co Cie wiedz masz za mało godzin pograj troche a nie odrazu na admina lecisz Edytowane 14 Lipca 2018 przez PsYcI-I0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ahmed Napisano 16 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2018 Jestem na nie -mikrofon -mało aktywny -doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 17 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2018 Aktywność bardzo ładną masz ale jak widać gracze oraz admini muszą się do Ciebie przekonać Udzielaj się, miej nadal taką aktywność i zapraszam za 2 tyg. aureox dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 17 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2018 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi