Boorath Napisano 26 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2018 (edytowane) [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : + + =DZ=+ + [AMXBans] Powod : ' ab ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_1:0:1681643197 ' [AMXBans] Twoje IP : 94.254.140.111 Problem w tym ze gram na nicku takim jak na forum. Wczoraj gralem i nie mialem bana. Mozna sprawdzic o co chodzi ? Edytowane 26 Czerwca 2018 przez Boorath Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusiaa Napisano 26 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2018 @~Czarna~ Zapraszam do wyjaśnień. Pomyliło mi się xD myślałam, że widzę czerwiec. Taka przerwa w UBT to za długo :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ripton Napisano 26 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2018 @Boorath próbowałeś resetować router? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boorath Napisano 26 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2018 Tak nie pomogło internet jest z play i to modem xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ripton Napisano 26 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2018 (edytowane) @Boorath Sprawdź teraz. @Boorath Wejdź na obojętnie jaki serwer wpisz w konsoli status i podaj tu swój SID Edytowane 26 Czerwca 2018 przez Ripton Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boorath Napisano 26 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2018 Bez zmian dalej ban Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 26 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2018 SERIO?!?!?!?!?!? A teraz te wyjaśnienia. Ban, który wyświetlił Ci się w konsoli jest aż z kwietnia i nie wiem jakim cudem właśnie znalazł się w wygasłych :) Prawdopodobnie nałożyło Ci się ip bo faktycznie wczoraj razem graliśmy a bana na pewno ode mnie nie dostałeś w tym czasie. Reset routera powinien pomóc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi