nyx Napisano 23 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2018 Witajcie. Myślę, że mam fajna propozycje. Chodzi o to żeby dodać range Opiekun Głosowania na nasze serwery Opiekun Głosowania miałby za zadanie pilnować i dodawać punkcik reputacji za każdy głos oddany na serwer Pozdrawiam nyx RYBSON i Baniatowaty dodali reakcje 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 23 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2018 Nie obraź się mordo ale głupszego pomysłu dawno nie słyszałem xDDD Za oddawane głosy na serwer miała powstać nowa reakcja oraz topka w której widnieliby głosujący ale obecnie nie ma żadnego technika forum i nie ma komu tego zrobić. nyx, Born, Baniatowaty i 1 inny dodali reakcje 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 23 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2018 @SQNFUN ma racje. Takie coś byłoby bez sensu - kiedyś za repke na forum trzeba było się postarać a teraz dostaje się ją za kliknięcie przycisku głosowania na serwer. SQNFUN i nyx dodali reakcje 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nyx Napisano 23 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2018 Już chłopy zrozumiałem, dotarło do mnie Do zapercia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aureox Napisano 23 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2018 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi