RYBSON Napisano 18 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2018 Witajcie. Powracamy do konkursu na najpopularniejszego użytkownika miesiąca. Głosujemy do końca czerwca, czyli 30.06.18 r. do godziny 22:00! Mini regulamin: 1. Zakaz głosowania na siebie! 2. Można oddawać głosy na max 3 osoby. 3. H@, OPS, S@, i SM nie biorą udziału w konkursie. 4. Głosy typu "bo tak" itp, uważane będą za spam, oraz karane ostrzeżeniami. 5. Każdy ma dostosować się do wzoru, oraz stosować się do regulaminu. 6. Każdy głosujący musi być min. 2 tyg. na forum. Osoby, które nie spełniają tego wymagania będą karane ostrzeżeniami. Swój głos oddajemy stosując się do wzoru: Nick Kandydata: Dlaczego ta osoba(Rozwinięta, sensowna wypowiedź)? :Nagrody: I miejsce - Unikalna ranga na forum oraz premium na miesiąc. II miejsce - Premium na miesiąc.III - Premium na dwa tygodnie. Osoba, która zostanie najpopularniejszą miesiąc po miesiącu oddaje rangę osobie na miejscu drugim oraz otrzymuje premium na miesiąc. (Przykładowo: Malu otrzymał najpopularniejszego w styczniu i lutym, range otrzymuje tylko za styczeń, a za luty osoba, która miała ilość głosów tuż po nim :)) ZAPRASZAM do głosowania wszystkich użytkowników, głosowanie ma przebiegać w sposób sprawiedliwy, każde przewinienie dyskwalifikuje daną osobę z konkursu! Powodzenia! Pozdrawiam, @Anime RYBSON aureox i Missia dodali reakcje 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 18 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2018 Konkurs powinien być pod koniec czerwca, jeśli teraz go organizujesz gdzie masz środek miesiąca to mija sie z celem, rozumiem jakby odbywał się konkurs na miesiąc maj Cóż. Nick Kandydata: @M a m c i a Dlaczego ta osoba(Rozwinięta, sensowna wypowiedź)?: Mimo trudności to ona zasługuje na miano celebryty, ciężko nie zauważyć jej starań. Ps. Na pewno nie Rybson. Mamusiaa, Master i aureox dodali reakcje 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aureox Napisano 18 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2018 Nick kandydata: @BorNNN Dlaczego ta osoba (Rozwinięta, sensowna wypowiedź) Bardzo aktywna osoba, pracuje za trzech. Jest troszkę toksyczny, ale wie kiedy ma "zaciągnąć ręczny" Born, RYBSON i Maajkeel dodali reakcje 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doman Napisano 18 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2018 (edytowane) Nick Kandydata: @Ripton Dlaczego ta osoba(Rozwinięta, sensowna wypowiedź)? :Jest na MH bardzo długo, pomaga każdemu kiedy to możliwe oraz długi czas pełni funkcje ważne na sieci. Nick Kandydata: @aureox Dlaczego ta osoba(Rozwinięta, sensowna wypowiedź)? : Wykonuje swoje obowiązki należycie, nie wdaje się w zbędne dyskusje oraz sporo czasu przebywa ze społecznością. Edytowane 18 Czerwca 2018 przez Anime Doman Ripton i aureox dodali reakcje 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 18 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2018 (edytowane) trochę mi się @Anime RYBSON brzydko mówiąc wjebaaałes w paradę bo już w kwietniu gadałem z Malu ze zajmę się tym konkursem klik , co prawda w maju sie temat nie pojawił bo zawaliłem sie mułem ale o wszystkim poinformowałem Malu i w czerwcu miał się pojawić już normalnie z troszke zmienionymi zasadami ( normalnie - czyli tydzień przed końcem miesiąca a nie w środku tak jak teraz!!!) Nick Kandydata: @BorNNN Dlaczego ta osoba(Rozwinięta, sensowna wypowiedź)? : Nie boi się podejmować decyzji. Edytowane 18 Czerwca 2018 przez Master Mamusiaa i Born dodali reakcje 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaronixPompa Napisano 18 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2018 Nick Kandydata: @SQNFUN Dlaczego ta osoba ? Pomocny Aktywny na chacie i na całym forum :) Nick Kandydata @Anime RYBSON Dlaczego ta osoba ? Dla mnie bez warunkowo zasługuje na najpopularniejszego gracza Prawie zawsze na forum nie ma chwili kiedy nie zobaczysz go na chacie :D aureox dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
senor Napisano 18 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2018 nick kandydata: dzejki dlaczego ta osoba?: osoba wprowadzajaca pozytywna atmosfere, oraz pokazujaca ze zakazy sa po to aby je lamac nick kandydata: @Ripton dlaczego ta osoba?: nie przyjal mnie do ubt, oraz jest chu**m. dodatkowo robi wspaniala robote w ubt oraz na serwerze. (lubi nieletnie dziewczynki) nick kandydata: @BorNNN dlaczego ta osoba?: ci**a, c**j oraz sk******n do potegi. dodatkowo porzadny moderator forum ktory nigdy nie warnuje z byle powodu. kocham go Specjalne wyroznienie dla @Anime VisTeR.' za bycie pozytywnie pierd*******ą osobą ktora zawsze potrafi poprawic mi humor Ripton, VisTeR.' i Born dodali reakcje 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ripton Napisano 19 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2018 Nick Kandydata: @BORN2KILL Dlaczego ta osoba(Rozwinięta, sensowna wypowiedź)? : Aktywny, pomocny, toksyczny gracz ligi legen, mejn drejwena. Nie polecam grać z nim duosków Born dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 24 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2018 Nick Kandydata: @BORN2KILL. Dlaczego ta osoba(Rozwinięta, sensowna wypowiedź)? : Jeden z dwóch pracujących moderatorów tego forum. Nie daje sobie wejść na głowę, jest przede wszystkim aktywny i widać jego zaangażowanie w range. Jeżeli ktokolwiek zasługuje by wygrać w tym miesiącu to właśnie on. Born dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 25 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2018 Nick Kandydata: @dzejkiJR. Dlaczego ta osoba(Rozwinięta, sensowna wypowiedź)? : Pozytywnie pierdolnięta osoba, pracuje należycie w redakcji, aktywny, spamer na SB, kupił mi gierki na steam'ie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusiaa Napisano 26 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2018 @BORN2KILL. Aktywny, pomocny, jako modek sprawuje się w 100% + jak doszedł do UBT w końcu się coś dzieje reaguje na każde zgłoszenie. On jak najbardziej zasługuje na wygraną @Idealna Bania Swoją funkcję spełnia rzetelnie, jest aktywny na forum, miłym chłopakiem no i co jeszcze hmm xD Wiem, że ma dobre serduszko i pomoże osobie, która jest w potrzebie. @Ripton Odkąd Kalolek odszedł wszystkie obowiązki, pilnowanie wszystkiego w UBT daje z siebie w 75%. Czasami trzeba przypominać, ale w UBT widzę, że się stara i jest dobrym OP Aktywność jest na dobrym poziomie. Ripton i Born dodali reakcje 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 30 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2018 1 miejsce: @BORN2KILL. 2 miejsce: @Ripton Pozostali kandydaci otrzymali po jednym głosie. Po odbiór nagród zapraszam do wyższej administracji w wiadomości prywatnej na forum/steam. aureox dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 30 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2018 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi