Rekuseq Napisano 9 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2018 (edytowane) Rodzaj (awatar, sygnatura itd..): Awatar oraz baner na Yt Tematyka: KLIK, Napis mniej więcej taki, ale z lewej strony(z prawej przyszłości dodać się wpadak na fb,ig itd) No i oczywiście napis Rekuseq. Render/stock (link do obrazka, z którego ma być wykonana praca): Kolorystyka:Liczę na grafika :) Rozmiar: Tak jak na Yt. Napis: Baner: Rekuseq; Awatar bez napisu. Inne uwagi: Prosiłbym żeby ważniejsza część awataru była Zaokrąglona, ponieważ na Yt często wyświetla się awatar jako kółko. EDIT: Jeżeli grafik chcę, może umieścić z prawej strony swój nick i podpisek, że grafik: NICk lub Coś takiego :D Edytowane 10 Czerwca 2018 przez Rekuseq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
02414 Napisano 10 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2018 (edytowane) jakieś dodatkowe napisy oprócz Requsek ?? @Rekuseq Jeśli chodzi o tło mam coś takiego ,a za avatar się zabieram Edytowane 10 Czerwca 2018 przez Aczej <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekuseq Napisano 10 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2018 (edytowane) Na razie, nie może w przyszłości. Ewentualnie ten grafik:Nick jeżeli chcesz :) Ale Rekuseq, nie Requsek xD Edit: @Aczej <3 Niestety nie mam żadnego programu do edycji zdjęć :P jakbys mógł powiększ ten baner xd jest za małe nie wchodzi. Ale wygląda kozak :) Odpowiedni rozmiar: 2048x1152 Edit2: Temat zakończony na pw. Proszę o zamek. @Bezzi @SUNN. #URLOP Edytowane 10 Czerwca 2018 przez Rekuseq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 11 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi