HappyHand Napisano 26 Maja 2018 Udostępnij Napisano 26 Maja 2018 Nick:HappyHandWiek:15Doświadczenie (w byciu adminem):mam bardzo duże , byłem na wielu serwerach adminem i ogarniam oraz mam bardzo dobrą opinie i na jednym serwerze byłem opiekunem :DZnajomość AMXX (W skali 1-10):6,5Staż w CS-sie:4 lataSteam / NonSteam:non steamDlaczego Ty: ponieważ na serwerze nie gra żaden admin i nie ma kto pilnować porzadku i nie przestrzegaja regulaminu. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:od 4 h do 6 hKontakt:forum fb Link do GameTracker'a:https://cache.gametracker.com/server_info/80.72.40.110:27027/top_players/?query=HappyHand Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemon_Haze Napisano 26 Maja 2018 Udostępnij Napisano 26 Maja 2018 -Zero godzin w tym miesiacu przegranych -nikt cie nie zna -nastepny gracz ktory pisze ze spedza po 4/6 godzin na serwie, a tyle nie spędza PODANIE DO ZAMKNIECIA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoLLuffka Napisano 26 Maja 2018 Udostępnij Napisano 26 Maja 2018 Na NIE - nie widziałem Cię na serwie - konto pod admina - wiek !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..Scream.. Napisano 28 Maja 2018 Udostępnij Napisano 28 Maja 2018 Na nie powod nigdy nie widziałem cie na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi