Usmieszek Napisano 23 Maja 2018 Udostępnij Napisano 23 Maja 2018 Nick: ツ Wiek: 20 lat Doświadczenie (w byciu adminem): Kilka razy było się adminem na serwerze, nawet i opiekunem :) Znajomość AMXX (W skali 1-10): 6/10 w tej chwili. Co cs'a wrocilem po dlugiej przewie Staż w CS-sie: Steam ponad 1k godzin, ale ns to ok 6-7 lat Steam / NonSteam: Steam http://banid.pl/kto?to=0:1:126477564 Dlaczego Ty: No więc może i długo nie jestem na sieci, ale liczy sie chęć, doświadczenie, poświecenie czasu. Jestem osobą sumienna. Sporo gram i często wychwytuje cheaty. Potrafie wysłuchać innej osoby, pomóc ale również być konsekwenty. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 3h spokojnie :) Kontakt: PW najpredzej. GG nie uzywam, jedynie jeszcze można wbić ts jeśli bedzie potrzeba. Link do GameTracker'a: https://cache.gametracker.com/player/ツ/80.72.40.110:27008/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 23 Maja 2018 Udostępnij Napisano 23 Maja 2018 Grasz ledwo tydzień na serwerze, konto pod podanie i nie posiadasz przegranych 30h na serwerze. Jestem na NIE. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
this_eMeS Napisano 23 Maja 2018 Udostępnij Napisano 23 Maja 2018 - Brak nawet 10 godzin na serwerze, za szybko te podanie - Daj sie poznać większości graczom, bo ja Cię widziałem na serwerze, ale też nie za dużo Poczekaj trochę, pograj i dopiero złóż podanie. Jestem na Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HaLo HaLo Napisano 23 Maja 2018 Udostępnij Napisano 23 Maja 2018 Narazie Neutral daj się poznać graczom czas na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tropicca Napisano 23 Maja 2018 Udostępnij Napisano 23 Maja 2018 Na NIE: -konto pod podanie -czas na serwerze -nie znamy Cię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran MH SadoS Napisano 23 Maja 2018 Weteran MH Udostępnij Napisano 23 Maja 2018 Na nie - rzadko cię widuję - nawet nie widziałem żebyś coś napisał na czacie Jak dla mnie jesteś zbyt anonimowy, daj się poznać admin jak i graczom. Dobij 30 godzin i złóż podanie ponownie. Pozdrawiam i życzę powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karol m Napisano 24 Maja 2018 Udostępnij Napisano 24 Maja 2018 nie spelnia wymagań obowiązkowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WolfIDraV Napisano 25 Maja 2018 Udostępnij Napisano 25 Maja 2018 Jak osoby wyżej wymienili wszystko. Pograj kawałek czasu i wtedy żłóż podanie ponownie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WolfIDraV Napisano 25 Maja 2018 Udostępnij Napisano 25 Maja 2018 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi