Psycholog banan Napisano 18 Maja 2018 Udostępnij Napisano 18 Maja 2018 (edytowane) Nick cheat'era:Bartosz JaroszGodzina, data zdarzenia:Nie pamiętamMapa: css_dosst2x2_goSerwer:#3Link do demka::http://d1.hltv.org.pl/srv51718/HLTV-1805182058-css_dust2x2_go.dem.zip z hltv najlepiej aktualnie bo za późno wbiłem na specta Mapa: css_dosst2x2_goSTEAM_ID/IP:#5 Bartosz Jarosz STEAM_2:0:1785685376 185.41.130.125 NonsteamUzasadnienie:Możliwe albo wh na przycisk lub ktoś podpowiada mu bardziej to drugie Prawie post stoi 2 dni a nikt nie raczył nic z nim zrobić może @Marshallek @PlayerTheCounterStrike :D @Surim Samuraj Charemu @Ripton Czy macie urlop czy nwm ale inne jakoś tematy szybko poszły a mój czeka troszkę. @M a m c i a ty pewnie czekasz aż się rozpiszą jak zawsze xD. Edytowane 20 Maja 2018 przez Ogonowy banan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biegam w dresie Napisano 21 Maja 2018 Udostępnij Napisano 21 Maja 2018 X D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marshallek Napisano 22 Maja 2018 Udostępnij Napisano 22 Maja 2018 @Ogonowy banan daj swoją rozpiskę, może pomijamy coś czego inni nie widzą. Póki co temat zamykam, gdyż jest to kolejne zgłoszenie na tego gracza u którego ja nic nie widzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marshallek Napisano 22 Maja 2018 Udostępnij Napisano 22 Maja 2018 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi