SoLLuffka Napisano 17 Maja 2018 Udostępnij Napisano 17 Maja 2018 Nick: SoLLuffka Wiek: 23 Doświadczenie (w byciu adminem): Miałem kilka własnych sieci serwerów, byłem jednym z założycieli dużej sieci, miałem adminów chyba na każdym modzie. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 10 Staż w CS-sie: 9 lat Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Jestem osobą miłą i ogarnięta, na serwerze gram głównie wieczorami i bardzo często widzę osoby na wspomagaczach Mój gametracker nie powala. lecz nadrobię to w trakcie mojej posady. Doświadczenie mam bardzo duże więc myślę, że przydam się na serwerze. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: około 2 godzin dziennie, lecz nie codziennie gram w csa, mam także życie osobiste Kontakt: pw steam Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/SoLLuffka/80.72.40.110:27027/ Lemon_Haze dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemon_Haze Napisano 17 Maja 2018 Udostępnij Napisano 17 Maja 2018 (edytowane) Jestem na Tak (okres próbny) + Steam + znajomosc amx (jesli jest 10 to gites) + wiek + Potrzba adminow (poniewaz duzo graczy łamie regulamin serwera) Gt nie powala ale mysle ze kolega nadrobi i pokaze sie z dobrej strony z ta aktywnoscia. Edytowane 18 Maja 2018 przez 1lemon1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 10 Czerwca 2018 Administrator Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2018 Gracz przestał grać na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 10 Czerwca 2018 Administrator Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2018 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi