Sergio Napisano 22 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2018 Ja niewiem ja tylko sprzedawalem skiny prosze dajcie UB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OseRaN Napisano 22 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2018 przytosuj się do wzoru : Twój nick podczas gry: Godzina, data zdarzenia: Mapa: STEAM_ID / IP: Uzasadnienie: *W* dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*W* Napisano 23 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2018 (edytowane) Ponieważ dałem mu bana bo kopiowałeś statTraki miałeś ogromną ilość i ziomek Cię nawet na serwerze sprzedał napisał żebyś kupił od niego deagla 7k i zapytał czy kopiujesz. Pisał do mnie nawet prywatne wiadomości żebym mu dał UB , przyjdę ze szkoły i pokaże screen jak Pan Sergio miał ponad 27461 st. [/img] Edytowane 24 Kwietnia 2018 przez *W* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*W* Napisano 24 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2018 Proszę o zamek @Marshallek @M a m c i a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi