Enzyy Napisano 22 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2015 Nick:Na serwerze jeszcze nie grałem ale będę grać z nickiem Enzyy Link do bana w Amxbans:Moje IP jest czyste więc nie mam jak Demko/screeny:brak Opis: Znalazłem waszą serwerownie na cssetti i chciałem zagrać a nie mogę pokazuje mi że jestem zbanowany trochę bez sensu bo kupiłem nowy znaczy używany laptop z lombardu do starych gier i powinno być wszystko dobrze a nie jest Nadal nie mogę grać i jestem zbanowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Enzyy Napisano 22 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2015 BUILD 6153 SERVER (0 CRC) Server # 89 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : KOSA> [AMXBans] Reason : ' Cheatujesz [WYJASNIJ] Multi-Head.pl ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_2 : 0 : 51071919 ' [AMXBans] Your IP : ' ' [AMXBans] =============================================== Kicked : You are BANNED. Check you Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 23 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2015 Nałożyło Ci się ip z graczem zbanowanym, dostaniesz ub , a ban nalozony zostanie na sid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 23 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2015 Moje pytanie brzmi grasz na tym nicku? http://multi-head.pl/index.php?/topic/78270-prosze/?hl=kosa#entry409825 Kosa> ? Jeśli tak było zgłoszenie na forum w postaci demka ip juz było odbanowane i nałożony był ban na SID Wiem, że niby napisałeś , że nie grałeś, ale spróbuj zresetować router innej opcji nie widzę. Bo ip odbanowałam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 23 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2015 Hmm reset routera nic nie da. Nałożenie się takiego samego fake SID;a jest bardzo rzadko spotykane, dlatego ciężko mi uwierzyć w to, że to nie Ty otrzymałeś bana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 23 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi