__KillerMaster__ Napisano 14 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2018 (edytowane) Twój nick podczas gry:__KillerMaster__Godzina, data zdarzenia:13:12 14.04.2018Mapa:css_dust2x2_goSTEAM_ID / IP:94.254.183.2Uzasadnienie:Była akcja normalnie sobie strzeliłem w głowe idealnie a tu patrze ban powód: AB gościu był na gali ja wychyliłem se normalnie i strzeliłem ja nie posiadam:ab, wh, no flesch, no smoke ani nic tym podobnego jestem nowy na serwerze ale wprawe mam w myszke i wgl wiec mozna sprawdzic demko bardzo chętnie bo nie mam ab poprosiłbym administracje o ubana ponieważ nie posiadam AB! i powiedzieć adminom że jestem czysty nic nie mam bo pierw sie upewnia bardzo dobrze czy ktos cos ma czy nie. Dziękuję Edytowane 14 Kwietnia 2018 przez __KillerMaster__ Daxi1337 dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ripton Napisano 14 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2018 (edytowane) UB. @Daxi1337 Następnym razem sprawdzaj bansa albo forum zanim dasz ab @RYBSON Edytowane 14 Kwietnia 2018 przez Ripton Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ripton Napisano 14 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2018 Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, aby grać czysto. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi