Młodyyyyy Napisano 11 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2018 Nick: Młody.Wiek: 19Doświadczenie (w byciu adminem): Byłem adminem na wielu serwerach, ale to z 2,3 lata temu.Znajomość AMXX (W skali 1-10):7/10Staż w CS-sie: 6 lat, duzo przerw.Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Gram na serwerze dziennie po pare godzin, jestem aktywny z rana jak i wieczorem. Myśle ze sprawdziłbym sie jako admin, nie raz trzeba Admina a nie ma nikogo, a Młody jest na steam Online od 10,11 rano do poznych godzin wieczornych Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Teraz aktualnie 2 tyg bede w domu więc bardzo dużo bede poswiecal bo się nudze L4 ;d. Kontakt: Steam. Młody.Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/Młody./80.72.43.106:27027/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 11 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2018 Godzinę temu, Młodyyyyy napisał: Teraz aktualnie 2 tyg bede w domu więc bardzo dużo bede poswiecal bo się nudze L4 ;d. A jak się skończy L4 to co wtedy? Bo na GT widzę że masz nawet tygodniowe luki :] A 7h same się nie wbijają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaaSteer Napisano 11 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2018 Jestem na nie: - z tego co widze na gt to nie masz nawet 30 godzin u nas przegranych - grasz na serwerze od marca - nie kojarze Cie nawet dobrze z serwera - nic nie zgłaszasz na u@ Pograj u nas troche dłużej, daj sie poznać i wteyd skłądaj podanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacior Napisano 11 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2018 Pozwolę sobie się wypowiedzieć bo czasem gram tam na serwerze. Jestem na Nie Grasz od 3 tygodni jestes nowym graczem i nie wszyscy Cię znają +steam +wiek -brak 30h -3 tygodnie stażu -konto na forum. (Rejestracja dzisiaj, złożyłem podanie i odrazu wyszedłeś) Pograj trochę dłużej daj się poznać posiedz na forum a będę na tak. Powodzenia. Ps. Tak jak @SUNN. #URLOP co będzie po L4 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inZanity Napisano 11 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2018 Jestem na tak; -amx, potrafi uzywac cvarow -steam - był adminem -1 post na forum A ci co sa na nie to ci zazdroszcza kolego, ze ty jestes dobry a oni widza tylko koniec wlasnego nosa, tzw zadufanie . Bacior i Blackwood dodali reakcje 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 11 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2018 (edytowane) Tak więc na dzień dzisiejszy zamykam na tydzień. Mam nadzieję, że w tym czasie kolega da się Wam troszkę lepiej poznać i przy okazji dobije parę godzinek Troszkę się tu sprawy "pokomplikowały"... Zapraszam jak kolega zacznie panować nad kulturą Edytowane 13 Kwietnia 2018 przez ~Czarna~ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 11 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2018 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 13 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2018 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi