protoplasta Napisano 7 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2018 Nick: protoplasta Wiek: 16 Doświadczenie (w byciu adminem): Adminem byłem na wielu serwerach co dużo mnie nauczyło znam się na tym i wiem co robić Znajomość AMXX (W skali 1-10): 10/10 Staż w CS-sie: 6 lat Steam / NonSteam: NonSteam Dlaczego Ty: na każdym serwerze są chwile w których nie ma żadnego admina, a gracze się wyzywają lub cheatuja dlatego pisze to podanie aby w pewnym sensie likwidować takie rzeczy. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 3-4h Kontakt: Forum, GG Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/protoplasta/91.224.117.52:27140/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*W* Napisano 7 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2018 Trochę przesada 10/10 + GT +/- Kulturalny + pomaga + aktywny ciągle na serwerze Jestem na TAK protoplasta dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kG. Napisano 7 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2018 +Wiek +Często na serwerze- każdy powinien go kojarzyć +GT +Doświadczenie +/- Kultura Jestem na TAK. Pozdrawiam i życzę powodzenia. protoplasta dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koniuCraft!! Napisano 9 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2018 + Wiek + Doświadczenie + GT +/- Kultura + Aktywny Jestem Na Tak protoplasta dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 15 Kwietnia 2018 Administrator Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2018 Brak CS 1.6 na Steam. Dodatkowo przestałeś grać na serwerze. Jestem ciekawy jeszcze jednej rzeczy , jeżeli masz taką dobrą znajomość AMXX to czy poradził byś se z moim testem na tym poziomie wymagań. Podanie odrzucone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 15 Kwietnia 2018 Administrator Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2018 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi