Logitech Team kowal Napisano 29 Marca 2018 Udostępnij Napisano 29 Marca 2018 (edytowane) Witam dostalem bana na nicku janusz chociaz nie weim czem bo gralem na nicku moneymakerr i pisze mi ab.Prosze mi pilnie pomoc tu jest to co mi wyskakuje BUILD 1358 SERVER (0 CRC) Server # 200 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : janusz [AMXBans] Powod : ' ab ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_2 : 0 : 1641686878 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 5.172.232.106 ' [AMXBans] ================================= PRosze bardzo mnie odbanowc poniewaz nigdy w zyciu nie gralme pod tym nickiem i nic zlego zrobilem Edytowane 29 Marca 2018 przez Logitech Team kowal dopissanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 29 Marca 2018 Udostępnij Napisano 29 Marca 2018 Zresetuj router powinno pomóc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Logitech Team kowal Napisano 29 Marca 2018 Autor Udostępnij Napisano 29 Marca 2018 juz to zrobile nie pomoglo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Logitech Team kowal Napisano 29 Marca 2018 Autor Udostępnij Napisano 29 Marca 2018 nie mozesz mnie poprostu odbanowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 29 Marca 2018 Udostępnij Napisano 29 Marca 2018 @Logitech Team kowal Sprawdź teraz i nie pisz posta pod postem masz opcję edytuj, używaj jej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi