Fialekkk Napisano 29 Marca 2018 Udostępnij Napisano 29 Marca 2018 (edytowane) Nick:FialekkWiek:17 latDoświadczenie (w byciu adminem):banowanie hackerów lub dociekania czy używaZnajomość AMXX (W skali 1-10):9Staż w CS-sie: gracz,turniejowiecSteam / NonSteam: nonsteamDlaczego Ty: gdy wchodzę na ten server to co chwilę są jacyś haxerzy i to wnerwia bo nie ma tam online ani 1 adm co zrobi coś z tymCzas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: moge tylko w weekendy i w wolne dni ;P a tak to długo siedzę Kontakt:Facebook ,discord,gg Link do GameTracker'a: nie mam Edytowane 30 Marca 2018 przez Fialekkk powod Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fialekkk Napisano 29 Marca 2018 Autor Udostępnij Napisano 29 Marca 2018 sorki amxx to jest 4 xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..Scream.. Napisano 29 Marca 2018 Udostępnij Napisano 29 Marca 2018 Jestem na nie -amx lat na 100% nie ma 17 godziny +/- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fialekkk Napisano 29 Marca 2018 Autor Udostępnij Napisano 29 Marca 2018 mam lol i amx to sie mg nauyczc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aagarok Napisano 29 Marca 2018 Udostępnij Napisano 29 Marca 2018 (edytowane) Twój GT. Zawsze możesz cheatera nagrać i zgłosić w odpowiednim dziale. Regulamin forum doczytaj (post pod postem). Taki neutral ode mnie, lekko na nie. - Godziny, - AMXX, ale to prosta rzecz do nauki, więc nawet można to pominąć, +/- Aktywność taka średnia, ale to raczej wynika z gry w tylko wolnym czasie, + Przydadzą się admini, - Łamiesz regulamin (txt). Edytowane 29 Marca 2018 przez Aagarok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi