KsOgAmEr22 Napisano 23 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2015 Nick: Kakashi Wiek: 15 Doświadczenie (w byciu adminem): Byłem adminem na cod 45k więc takie 7/10 Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7 Staż w CS-sie: 2 lata Steam / NonSteam: nonsteam niestety Dlaczego Ty: Chciałbym pomóc w utrzymywaniu porządku na serverze Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 2-4 godziny Kontakt: gg: 54806807 lub forum Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/Kakashi/91.224.117.30:27050/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
^^Kacper Napisano 23 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2015 Jestem na tak gralem dzis : +aktywny +mily Poprostu dobry gracz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kapitan Czajnik Napisano 23 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2015 Ty mi dales nie ale ja ci dam tak +aktywny tak srednio ale nadrobisz -ns ja tez niemam ale sorka +ogarniasz +kultura w pewnym stopniu hehe +amx Powodzonka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heaVeN. Napisano 24 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2015 Oczywiście Tak. + Często widoczny. + Kultura. + Ogólnie nie ma z nim żadnych problemów. Tylko kup tego Steam'a.. To tylko parę zł.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Missia Napisano 25 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2015 Jestem na TAK. + brak steama myślę, że nie przeszkadza +ogarnie na 100% +kulturka +amx +doświadczenie +pomocny Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Donwer'e Napisano 25 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2015 Na tak. -często na serwerze -ogarnięty -poradzi sobie -wiek -kutlurka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 25 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Only steam Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi