hoodie™ Napisano 23 Marca 2018 Udostępnij Napisano 23 Marca 2018 Rodzaj (awatar, sygnatura itd..):Sygnatura Tematyka:Multi-Head Render/stock (link do obrazka, z którego ma być wykonana praca): Kolorystyka:Taka naturalna ładna Rozmiar:Taki jak na forum Napis:Cesarz Inne uwagi: _________________________________________________________________________ Rodzaj (awatar, sygnatura itd..):Awatar Tematyka:Dowolna Render/stock (link do obrazka, z którego ma być wykonana praca): Kolorystyka:Też naturalna Rozmiar:Taka jak na forum Napis:CesaR Inne uwagi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość vertisek Napisano 24 Marca 2018 Udostępnij Napisano 24 Marca 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hoodie™ Napisano 24 Marca 2018 Autor Udostępnij Napisano 24 Marca 2018 Podałem Tematyke a nie wybraną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość vertisek Napisano 24 Marca 2018 Udostępnij Napisano 24 Marca 2018 7 minut temu, hoodie™ napisał: Podałem Tematyke a nie wybraną Rodzaj (awatar, sygnatura itd..):Awatar Tematyka:Dowolna A Ja ci Awatar zrobiłem, tematyke masz dowolną więc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hoodie™ Napisano 24 Marca 2018 Autor Udostępnij Napisano 24 Marca 2018 A no pomyliłem z sygnaturą ale ten awatar mi się nie podoba zrób mi taki może Multi-Head Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Natsu Dragneel Napisano 24 Marca 2018 Udostępnij Napisano 24 Marca 2018 Twoja osoba w tym dziale jest spalona, dobrze wiesz za co. /Zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Natsu Dragneel Napisano 24 Marca 2018 Udostępnij Napisano 24 Marca 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi