hoodie™ Napisano 20 Marca 2018 Udostępnij Napisano 20 Marca 2018 Witajcie Nie wiedziałem gdzie napisać ten temat, więc piszę go tu . Mam Pytanie czy można wspomóc Forum za sms ??? Czyli wysyłam sms i dostaje rangę donatora ???? @SUNN. ty napewno wiesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 20 Marca 2018 Udostępnij Napisano 20 Marca 2018 @hoodie™ donator jest od kwoty 50zł więc już chyba lepiej kupić PSC i przekazać kod aniżeli bawić się smsami. Zresztą chyba nawet nie ma SMSa za taką stawkę ale zapytam. Najlepiej donować przelewem, PSC, Paypal - tyle ile chcesz przekazać na sieć, tyle do nas trafi (lub może z małą prowizją ale na pewno o wiele mniejszą niż w przypadku SMS). Zapraszam na PW po szczegóły lub dane do donacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 20 Marca 2018 Udostępnij Napisano 20 Marca 2018 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi