killercycDDS Napisano 17 Marca 2018 Udostępnij Napisano 17 Marca 2018 (edytowane) Nick:killer_cyc[DDS] Wiek:17 za niedługo 18 Doświadczenie (w byciu adminem): Posiadam spore doświadczenie. Potrafię dużo z powodu iż miałem nie jeden własny serwer. Znajomość AMXX (W skali 1-10):10 Staż w CS-sie: około 10 lat Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Jestem osobą opanowaną jak i pomocną. Na serwerze jest dość dużo osób, które siedzą na txt jak i wyzywają mołodszych. Tak jak pisałem wyżej miałem nie jeden swój serwer więc sporo wiem. Potrawię np napisać klasę , ustawić modele i wiele więcej. Od jakiegoś czasu próbuje pisać własne pluginy. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 2-4 h(oczywiście w weekendy będzie to nawet do chodziło d 6-7 h) Kontakt: GG:48747907/Steam: http://steamcommunity.com/id/killercyc/ Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/killer_cyc[DDS]/80.72.40.110:27027/ (wiem, że mało ale jak widzę osoby obrażające młodsze osoby to aż mi się nóż otwiera w kieszeni. Edytowane 21 Marca 2018 przez killercycDDS ArmTig3r dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 17 Marca 2018 Udostępnij Napisano 17 Marca 2018 12 minut temu, killercycDDS napisał: Znajomość AMXX (W skali 1-10):10 Nie za dużo? 12 minut temu, killercycDDS napisał: https://www.gametracker.com/player/killer_cyc[DDS]/80.72.40.110:27027/ (wiem, że mało ale jak widzę osoby obrażające młodsze osoby to aż mi się nóż otwiera w kieszeni. Mało to to nie jest, to jest w sumie tak jak mówisz Twój jeden dzień grania na serwerze. 6h przy wymaganych 30 godzinach to jest dokładnie 1/5 (20%) tego ile powinieneś mieć przy składaniu podania. Pograj, dobij godziny przynajmniej do tych 15-20 i wtedy może będzie z czego rzeźbić. Teraz nawet ciężko o jakiekolwiek głosy bo przez dwa dni to nawet admini mogli Cię nie zauważyć. killercycDDS dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
killercycDDS Napisano 17 Marca 2018 Autor Udostępnij Napisano 17 Marca 2018 3 minuty temu, SUNN. napisał: Nie za dużo? Mało to to nie jest, to jest w sumie tak jak mówisz Twój jeden dzień grania na serwerze. 6h przy wymaganych 30 godzinach to jest dokładnie 1/5 (20%) tego ile powinieneś mieć przy składaniu podania. Pograj, dobij godziny przynajmniej do tych 15-20 i wtedy może będzie z czego rzeźbić. Teraz nawet ciężko o jakiekolwiek głosy bo przez dwa dni to nawet admini mogli Cię nie zauważyć. Nigdzie nie widzę, że nie mogę odpisywać to odpiszę. Według skali amxx jaka jest podana w tym dziale czyli 10 - Umiesz sprawnie korzystać z AMXModMenu oraz znasz dużo dodatkowych komend, do tego znasz całkowitą obsługę FTP serwera tj. wgrywać pluginy, ustalać cvar'y, dodawać adminów, zmieniać ustawienia serwera oraz wgrywać różne mapy, modele itp. Potrafisz z poziomu konsoli zmienić ustawienia serwera. Potrafisz w średnim lub małym stopniu edytować pluginy. to wszystko to potrafię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hastu Napisano 20 Marca 2018 Udostępnij Napisano 20 Marca 2018 Zasadniczo, główny warunek jaki admin powinien spełniać to aktywność, która do tej pory jest w miarę okey, aczkolwiek jest to za krótki okres jaki grasz na serwerze. Dodatkowo na + +Steam +Wiek +Amxx(jednak 10/10 to coś musisz potrafić) Na chwilę obecną na Nie, popraw aktywność a zmienię zdanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Spr!Nt^^ Napisano 26 Marca 2018 Udostępnij Napisano 26 Marca 2018 jestem na Nie slaba aktywnosc +/- kultura za szybko podanie poczekaj 2 tyg i złóż ponownie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 26 Marca 2018 Udostępnij Napisano 26 Marca 2018 No i co z tym GT? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..Scream.. Napisano 26 Marca 2018 Udostępnij Napisano 26 Marca 2018 Na nie Aktywnosć tragiczna - kultura +wiek Popraw aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 26 Marca 2018 Udostępnij Napisano 26 Marca 2018 Na prośbę autora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 26 Marca 2018 Udostępnij Napisano 26 Marca 2018 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi