koniuCraft!! Napisano 13 Marca 2018 Udostępnij Napisano 13 Marca 2018 Nick: koniuCraft!! Wiek: 15 Doświadczenie (w byciu adminem): Nigdy jeszcze nie byłem adminem, chciałbym się wypróbować w tej roli Znajomość AMXX (W Skali Od 1-10): 6/10. Staż w Cs-sie: 6 Lat. NonSteam/Steam: Steam. Dlaczego Ty: Gram dość długo na tym serwerze, znam większość graczy, myślę, że się nadam. Czas jaki dziennie poświęcasz na Cs-a: Dziennie, przynajmniej 2h. Kontakt: Forum, Steam : http://steamcommunity.com/profiles/76561198181046534/ GameTracker: https://www.gametracker.com/player/koniuCraft!!/91.224.117.52:27140/ Pozdrawiam Kacper( koniuCraft!!). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kG. Napisano 13 Marca 2018 Udostępnij Napisano 13 Marca 2018 - Wiek + Kulturalny + Często na serwerze + Mikro + GT Jestem na Tak. Pozdrawiam i życzę powodzenia! kG. koniuCraft!! dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RedCatPL Napisano 14 Marca 2018 Udostępnij Napisano 14 Marca 2018 +/- Wiek +Kulturalny +Pomocny +Mikro +Gra długo na serwerze +GT Jestem na TAK przynajmniej na okres próbny:) koniuCraft!! dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*W* Napisano 14 Marca 2018 Udostępnij Napisano 14 Marca 2018 - Wiek + mikro + doświadczenie + ogarnięty + kulturalny wobec graczy + często na serwerze Jestem na Tak *w*. koniuCraft!! dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 16 Marca 2018 Administrator Udostępnij Napisano 16 Marca 2018 Podanie zostanie rozpatrzone. Zgłoś się do mnie na Steam. koniuCraft!! dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 19 Marca 2018 Administrator Udostępnij Napisano 19 Marca 2018 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl koniuCraft!! dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi