preson Napisano 25 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2015 Tak wszystko pięknie fajnie, ale czy pytałeś może autora loga czy możesz je wykorzystać? PSD teraz lata po wszystkich użytkownikach, a miałobyć tylko udostępnione dla jednej osoby. Po co mam się pytać autora, skoro logo jest własnością multi-head? :facepalm: Nikt mi nie udostępnił PSD :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alexa Napisano 25 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2015 Ale cudowne ! <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TeezMeister Napisano 25 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2015 Masz talent Logo megaa, tylko zmieniłbyś tą czcionkę Multi-Head i gites a co do belki jakieś lampki świąteczne dodasz i gites Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anchi Napisano 25 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2015 Bardzo mi się podoba to logo profeska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zakręcony Napisano 25 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2015 Bardzo ładne logo, godne podziwu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi