siZe.cfg Napisano 11 Marca 2018 Udostępnij Napisano 11 Marca 2018 (edytowane) Nick: siZe.cfgWiek: 24 lata w grudniuDoświadczenie (w byciu adminem): Dość spory bagaż , miałem nawet kilka serwerów Znajomość AMXX (W skali 1-10): 6Staż w CS-sie: z 5 lat Steam / NonSteam: STEAMDlaczego Ty: W godzinach rannych 7 - 15 admin na serwerze to rzadkość a czitów mnóstwo . Nie chce admina dla szpanu czy coś .. bo w kazdym momencie mogę zrobić własny serwer , czesto gram rano a wtedy nie da się grać , plaga czitów to standard . Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 5-6 Kontakt: TEL : 731 *** 001 GG : 6057994 STEAM : siZe.cfgLink do GameTracker'a: https://cache.gametracker.com/player/siZe.cfg/80.72.40.110:27008/ Tak wiem dostawałem bany za nie przestrzeganie regulaminu , nie bylo to umyślnie raczej z nie znajomosci regulaminu . Teraz sie juz poprawiłem Mysle ze admin na próbe byłby mile widziany . Edytowane 11 Marca 2018 przez siZe.cfg Allah_Akbar dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frost` Napisano 22 Marca 2018 Udostępnij Napisano 22 Marca 2018 Podanie otwarte, zapraszam do wypowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 22 Marca 2018 Udostępnij Napisano 22 Marca 2018 "Poprawiłeś się w znajomości regulaminu", a wczoraj jak nic poleciał ban za skanik . Poza tym z kulturą u ciebie jest słabo tak samo jak z aktywnością, więc jestem na NIE. Pozdrawiam. Allah_Akbar dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siZe.cfg Napisano 22 Marca 2018 Autor Udostępnij Napisano 22 Marca 2018 Bo sam się do tego skanu przyznałem bo zabiłem przypadkowo Z kulturą u mnie nie słabo ? tylko szkoda ze jestes na serwerze raz na tydzien wiec co ty mozesz wiedziec na ten temat Czekam na dalsze wypowiedzi a nie od niedzielnych graczy ;P Po drugie to nie jest casting na najlepszego admina . Uwazam ze na serwerze są pilnie potrzebni admini. Gracze uciekają .. wszystko za sprawą czitów . Zazwyczaj gra sama gwardia serwerowa .. Od godziny 7- 17 admini to naprawde rzadkość nie obrazając nikogo tylko Gormit coś tam działał i teraz sesio . Inni admini juz prawie wgl nie grają , wejdą wieczorem na pare minut i to tyle . Po trzecie , gdybym juz dostał tego admina to wiadomo na próbe a wiec moje zachowanie które według ciebie jest nie kulturalne musiało by ulec zmianie. Allah_Akbar dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 22 Marca 2018 Udostępnij Napisano 22 Marca 2018 Jestem na tak poprawił się przyznał się do błędu jest w godzinach rannych to duży plus bywał adminem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PodajeHazloOkon Napisano 22 Marca 2018 Udostępnij Napisano 22 Marca 2018 +Steam +Wiek -Znajomość regulaminu (u admina to najważniejsze) -/+ Kultura - Łatwo wyprowadzić cię z równowagi Jestem na nie Allah_Akbar dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobeczek636 Napisano 22 Marca 2018 Udostępnij Napisano 22 Marca 2018 Ja jestem na Tak. I już nie ma się co rozwodzić nad tym, czy gość sb nie wiem.. " przeklnie " czy pusci bąka.. Ja jestem na TAK z tego względu iż teraz jest jakas plaga cziterow, na każdej mapie dosłownie pojawia się jakiś czit wiec admin jest NA GWAŁT potrzebny ! Poza tym chłopak gra tu już długo, gt ma spoko, nie widze przeciwskazan. Pozdrawiam Allah_Akbar dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frost` Napisano 24 Marca 2018 Udostępnij Napisano 24 Marca 2018 Mało adminów, a dużo cziterów. Dostajesz swoją szanse na razie na okres próbny dwóch tygodni, nie zepsuje tego Allah_Akbar dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frost` Napisano 24 Marca 2018 Udostępnij Napisano 24 Marca 2018 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi