hoodie™ Napisano 10 Marca 2018 Udostępnij Napisano 10 Marca 2018 (edytowane) Nick: Angelo Wiek: 17 i pół Doświadczenie (w byciu adminem): Miałem okazje zostać adminem Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7 i pół Staż w CS-sie: 3 i pół lat Steam / NonSteam: NonSteam Dlaczego Ty: Ponieważ ostatnio gra dużo aimerów i cheaterów i nie ma kto ich zbanować wiec moge postarać sie tym zająć Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 4-5 godzin, a czasami 7 godzin Kontakt: Forum/Facebook/Snapchat Link do GameTracker'a: https://cache.gametracker.com/player/Angelo/80.72.40.110:27027/ @proximoja cały czas ich zgłaszam na u@ Edytowane 10 Marca 2018 przez hoodie™ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proximo Napisano 10 Marca 2018 Udostępnij Napisano 10 Marca 2018 Nie -steam 3 minuty temu, hoodie™ napisał: Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 4-5 godzin, a czasami 7 godzin -szczerze wątpię widziałem max kilka razy na serwerze po godzinie -cheaterow ma kto banowac ale nie ma kto zgłaszać hoodie™ dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hastu Napisano 11 Marca 2018 Udostępnij Napisano 11 Marca 2018 Jestem pozytywnie nastawiony do każdego, który zgłasza się na admina ,aczkolwiek -Grasz od 6 dni na serwerze, moim zdaniem troszkę za wcześnie -Konto na forum założone pod podanie -Brak steam, dla mnie jest to duży minus -Było już tutaj takich co w podaniu pisali, że mogą grac 7 godzin dziennie a po czasie okazuje się, że po paru dniach ślad po nich ginie. Podaj realny czas jaki możesz poświęcić. Ogólnie popraw GT pokaż , że Ci zależy pograj dłużej z nami daj się poznać a zmienię zdanie , na tą chwilę jestem na NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 14 Marca 2018 Udostępnij Napisano 14 Marca 2018 Brak steam i GT mówią za siebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 14 Marca 2018 Udostępnij Napisano 14 Marca 2018 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi