Gość Guest Napisano 24 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2015 Wzór skargi (data i godzina): Nick admina/gracza, który zawinił: Mart_Verum Dowody: Świadkowie: Uzasadnienie: ban bezpodstawny (zwrocenie uwagi ze) admin zmienil sobie mape od tak bez pytania graczy na jaka(skoro juz stwierdzil/a ze inferno jest za male na 30 osob..) dostalam bana ze niby narzekam i przeklinam a 5 minut dopiero na serwerze bylam bo zdarzylam wejsc wiec smieszne to jest hehe :] jak dla mnie chore to jest co admin robi... pozdrawiam a to nie pierwsza sytuacja gdzie robi glupoty za przeproszeniem bo bany bezpodstawne leca co i rusz z tego co widzialam ale to juz pomijam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mart_Verum Napisano 24 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2015 Koleżanko, po pierwsze nie ja zmieniałam mapę bez vote'a, ale byłam obecna na serwerze i widziałam skargi graczy na u@, którzy pisali, że jest za mało slotów. Co w takim wypadku zrobić? Pozwalać, żeby połowa teamu była dead? Czy może wrzucić vote'a i przeciagnąć zmianę mapy o kolejne 5 minut. Admin, który zmienił mapę bez konsultacji z Wami zrobił dobrze, bo chciał WAM ułatwić grę, a nie dlatego, że miał takie widzi-mi-sie. Napisz stosowny post w dziale COD 200 i skarż się tam, ale na to, że mapy mają mniej slotów niż jest graczy na serwerze. Ban dla Ciebie był uzasadniony, ponieważ każda linkijka saya od Ciebie zawierała słowa w stylu "je**ne" albo "kur**". Dodam, że wcześniej dostałaś ode mnie upomnienie na sayu w postaci "słowa". Ponadto, wielokrotnie pisałam na say@ o kulturze, której Ty nawet w Święta nie potrafisz zachować. Czy jest konieczne pokazywanie logów z tego zajścia? Nie robiłam screenów, bo to ban za kulturę, a nie miny w złym miejscu albo czity. Na swoją obronę dodam, że świadkami tego zajścia byli m.in. Natalya, Master i zdaje się Bezzzi. Edit: Właśnie próbuję odpalić demko z HLTV ale mam info, że Corrupt file. Dziś postaram się dostarczyć Edit 2: dostalam logi, ale nie wiedziec czemu czat jest w nich pominiety. Obawiam sie, ze nie dostarcze dowodu na czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 24 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2015 Dowoooooody? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 24 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2015 Ja zmienilem mape! na inferno nie bylo tylu slotow zeby zagrac ta mape i pol teamu tt odrazu padalo po co dawac vote w takich sytuacjach skoro i tak mapa by zostala zmieniona Ban jak najbardziej sluszny od Marty bo twoje słownictwo nie bylo zbyt kulturalne @@nacpanazelkami wyluzuj, swieta sa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 25 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2015 Dowodów brak, ban na 5 minut, do tego druga osoba potwierdziła, że nieodpowiednio się zachowywałeś. Upomnienie za skargę bez dowodów i zamykamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 25 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi