Maxi King Napisano 28 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2018 (edytowane) Nick:Maxi KingWiek:23Doświadczenie (w byciu adminem): wielkie (^-^)Znajomość AMXX (W skali 1-10): 5 znam wszystkie potrzebne komendyStaż w CS-sie: 10 lat lub więcej Steam / NonSteam: steamDlaczego Ty: Bo gram w godzinach w których rzadko jest jakikolwiek admin i mam predyspozycje aby zostać adminem? po za tym kolesiostwo ^^Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: różnie zależy od pracy.Kontakt: forum Link do GameTracker'a: https://cache.gametracker.com/player/Maxi King/80.72.40.110:27008/ nie wyglądam idealnie ale czas jaki ogólnie spędziłem na serwerze chyba robi wrażenie? ps. konto od 2011 ale z przyczyn technicznych musiałem założyć nowe ( może nie cała ale góra zna sprawę). Edytowane 28 Lutego 2018 przez Maxi King Gustaw, Gormit lowca kotow, Frost` i 1 inny dodali reakcje 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gustaw Napisano 28 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2018 Jestem na tak +steam +doświadczenie +bezkonflktowy Powodzenia Gormit lowca kotow dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gormit lowca kotow Napisano 28 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2018 Jestem na tak +doświadczenie +mało adminów +stary gracz Gustaw dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 28 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2018 Również jestem na tak! Przez bardzo długi czas posiadał tą funkcję na tym serwerze, więc jest doświadczony. Aktywna, pozytywna osoba. Nic tylko brać . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frost` Napisano 28 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2018 Maxi znamy się nie od dziś, Twoje doświadczenie jest ogromne. Myślę więc że nie ma co dłużej zwlekać Bezzi i Gustaw dodali reakcje 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frost` Napisano 28 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2018 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Bezzi dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi