Gość Guest Napisano 24 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2015 Twój nick podczas gry: Lebrons DiabluSkillaWinny___.! Godzina, data zdarzenia: 15:30 24.12.15 Mapa: de_dust2 STEAM_ID / IP:'STEAM_0:1:43161566' Uzasadnienie: Dostałem bana za obrazę na 1 dzień za *DEAD* VINCENTO : daj mi bana admin no *DEAD* Lebrons_DiabluSkillaWinny___.! : kutasa moge ci dac nie chcesz? tutaj nie obraziłem admina i nawet tej osoby tylko zapytałem głupim pytaniem bo głupio prosił o bana . Z góry dziękuje za rozpatrzenie skargi i życzę wszystkim wesołych, radosnych, rodzinnych świąt no i oczywiście dużo prezentów. Pozdrawiam Lebrons Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 24 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2015 @@Lebrons jakieś screeny jako dowód? Przekopiowany tekst jest... wątpliwy. Zapraszam admina @@VINCENTO do wypowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2015 @@Lebrons jakieś screeny jako dowód? Przekopiowany tekst jest... wątpliwy. Zapraszam admina @@VINCENTO do wypowiedzi. http://www87.zippyshare.com/v/Q3ydHE5C/file.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VINCENTO Napisano 24 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2015 Zgadzam się dostał bana, ale takie żarciki mnie nie bawią rozumiesz to? Jeszcze w Święta takie teksty , proszę ubt o zmniejszenia bana do 1h. Wesołych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BuKa Napisano 24 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2015 Ban słuszny i skrócony do 3h /cl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BuKa Napisano 24 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi